Ország-világ

2018.12.05. 18:24

Dömötör: már 773 ezren vettek részt a családok védelméről szóló nemzeti konzultációban

Az államtitkár arra biztatott mindenkit, hogy vegyen részt a konzultációban, amire december 21-éig van lehetőség.

MTI

Már 773 ezren töltötték ki a családok védelméről szóló nemzeti konzultációs kérdőívet - mondta [namelink name="Dömötör Csaba"], a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára szerdán a közmédiának.


Az államtitkár szerint a nagy részvételi hajlandóság is azt mutatja, hogy  mindennapi életünket, jövőnket meghatározó kérdésről van szó, amely felette áll a pártpolitikai küzdelmeknek.


Dömötör Csaba hozzátette: az ellenzék részéről sajnos nem kaptak érdemi javaslatokat, ehelyett a konzultációt magát támadták. Szerinte ennek az lehet az oka, hogy a családtámogatási rendszer jelenlegi formáját is ellenzik, mintahogyan a kampányban is támadták az adókedvezmények rendszerét és az otthonteremtési programot is


Ez azt is jelenti, hogy a konzultációban nemcsak a jövőbeni intézkedések alapjait jelölhetjük ki, hanem kiállhatunk a meglévő családtámogatási intézkedések mellett - hangsúlyozta.


Az államtitkár arra biztatott mindenkit, hogy vegyen részt a konzultációban, amire december 21-éig van lehetőség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában