Ország-világ

2019.06.05. 14:21

Buszozik? Jó, ha tudja: így változik a közlekedési rend pünkösdkor

A pünkösdi hosszúhétvégén változik a helyi és helyközi autóbuszok közlekedési rendje. A megnövekvő forgalom miatt a jegyeket érdemes elővételben, illetve a sorban állás elkerülése érdekében online megvásárolni.

kisalfold.hu

Június 7-én, pénteken a hét utolsó munkanapjának és iskolai előadási napjának, míg június 8-án a szabadnapoknak megfelelő menetrend szerint közlekednek a járatok. Június 9-én, vasárnap és június 10-én, hétfőn a munkaszüneti napoknak megfelelő menetrend lesz érvényben. Június 11-én, kedden már az iskolás munkanapokon megszokott menetrend szerint indulnak a járatok.


Ezeken a napokon az átlagos hétvéginél nagyobb utasforgalom várható, ezért kérjük utasainkat, hogy időben tervezzék meg utazásukat, és indulás előtt tájékozódjanak a busztársaságok honlapján. A megnövekvő forgalom miatt érdemes a menetjegyek megvásárlásáról is időben gondoskodni, biztosítva a helyet az utazásra.


A pénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében a menetjegy elővételben, online is kényelmesen megváltható. Az így vásárolt menetjegy kinyomtatható, vagy felszálláskor erre alkalmas készüléken az autóbusz-vezetőnek felmutatható a VOLÁNBUSZ, a DAKK és az ÉNYKK járatain.



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában