Ország-világ

2018.02.16. 08:00

Akasztással példálózik a hódmezővásárhelyi független polgármesterjelölt?

˝Nem akarom mondani, hogy a kandelábereket mire lehet még használni a plakátok ragasztásán kívül...˝ - mondta egy lakossági fórumon Márki-Zay Péter, az ellenzék közös hódmezővásárhelyi polgármesterjelöltje.

Munkatársunktól

A kandeláberekkel és az azokon elhelyezett plakátokkal kapcsolatban rendhagyó képzettársítással rukkolt elő egy lakossági fórumon nemrég Márki-Zay Péter, az ellenzéki pártok hódmezővásárhelyi polgármesterjelöltje - figyelt fel a hirado.hu. Úgy fogalmazott:

Nem akarom mondani, hogy a kandelábereket mire lehet még használni a plakátok ragasztásán kívül…"

 

Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely. 5,071 likes · 6,814 talking about this. Hétgyermekes keresztény családapaként, csalódott jobboldali konzervatívként elindultam a hódmezővásárhelyi időközi...

(A felvételen 1 óra 13 perc után hallható.)


Hogy pontosan mire gondolt, azt nem mondta ki, viszont tovább ment azzal, hogy az írek, a franciák, a skótok vagy a baszkok – szerinte – mit tettek volna a jelenlegi magyar kormánnyal.


A portál hozzáteszi, az effajta gyűlöletkampány nem példa nélküli, ugyanis a hirado.hu gyűjtése szerint "néhány hete egy pécsi MSZP-s politikus olyan fotót posztolt közösségi oldalára, amelyen Orbán Viktor kivégzésére utalt, később a Jobbikhoz köthető N1 tévé Facebook-oldalán a miniszterelnök megölése és megevése került szóba, nemrégiben pedig egy jobbikos országgyűlési képviselőjelölt oldalán volt téma a fideszesek felakasztása."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában