Ország-világ

2019.05.13. 16:29

Adócsalással vádolják a szupermodellt, aki az Eurovíziós Dalfesztivált vezeti

Bar Refaelinek kétmillió eurós adótartozása van.

MTI

Kétmillió eurós (648 millió forintos) adótartozása van Bar Refaeli izraeli szupermodellnek, a héten kezdődő Eurovíziós Dalfesztivál műsorvezetőjének - állapította meg vasárnap egy izraeli bíróság.


Az izraeli igazságügyi minisztérium közleménye szerint Refaelinek 30 ezer euró (9,7 millió forint) bírósági költséget is meg kell fizetnie.


A szupermodellt azzal vádolták, hogy nem vallotta be sokmillió eurós izraeli és külföldi bevételeit, emellett hallgatott celebként kapott juttatásokról is.


Refaeli azt állította az eljárás során, hogy a vitatott időszakban, 2009 óta zömmel nem tartózkodott Izraelben, ám a bíróság ezt cáfolta. Bizonyították, hogy nagyon alacsony áron bérelte luxuslakását Tel-Avivban, és az is kiderült, hogy egy luxusautót kapott promóciós munkájáért.


Refaeli 2007-ben robbant be a köztudatba, amikor ő lett az első izraeli modell, aki megjelent a Sports Illustrated magazin címlapján. Leonardo DiCaprióhoz fűződő kapcsolatáról is írtak a bulvárlapok, mint ahogy 2011-es különválásukról is beszámoltak.


A topmodellnek 2,8 millió követője van az Instagramon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában