a legdurvább agymenések

2019.12.30. 21:45

A gyerekek kerültek a genderideológia célpontjába 2019-ben

Az idei év lezárásaként érdemes visszatekinteni, milyen hírek is érkeztek a genderség háza tájáról az elmúlt hónapokban. Volt meleg pingvinpár gendersemleges pingvinbébivel, a közösségi média is a genderség melegágyává vált, azt azonban el lehet mondani, hogy a legtöbb gender befolyásnak a gyerekek voltak kitéve: nőimitátorok olvastak tündérmeséket gyerekeknek, a könyvtár gyerekrészlegén is a genderséget hirdető könyvet raktak a polcra és egyre több szülő tűnik fel a láthatáron, aki megváltoztatná kisgyereke nemét.

Nem volt hiány a gender-őrületből 2019-ben, ezt több hír is bizonyítja. A paletta olyan széles, hogy nehéz is összeválogatni a legdurvább agymenéseket a genderséggel kapcsolatban, az azonban biztos, hogy idén a gyerekek kerültek a liberális ideológia középpontjába – írja összefoglalójában a V4NA hírügynökség.

Nagy port kavart a közösségi médiában például a hétéves James Younger esete, akinek

az édesanyja gyógyszereket akar beadni, hogy nemet váltson.

Az anyuka már Lunának szólítja a kisgyereket otthon, mivel úgy gondolja, James valójában lány.

Ezt pedig azzal próbálta alátámasztani, hogy a kisfiúnak tetszett a Jégvarázs című mese, a McDonald's-ban pedig egyszer lányoknak való játékot kért.

Az üggyel kapcsolatban több kérdés is felmerült az emberekben, volt, aki egyenesen gyerekbántalmazásnak bélyegezte az anyuka törekvéseit. De James édesapja is igyekezett fellépni az édesanya érvelései ellen, szerinte ugyanis a fia egyáltalán nem akar lány lenni, ezt csupán az anyja erőlteti rá.

Ezzel együtt sokszor felvetődik az a kérdés is, hogy jól teszik-e a szülők, ha a gyereküknek már egészen kicsi korukban hormonkezelő gyógyszereket adnak be a nemváltoztatás jegyében. A gyermekek ugyanis éppen fiatal korukból adódóan nem biztos, hogy fel tudják mérni a dolog jelentőségét és annak következményeit, erre pedig tanulmányok is vannak, amik kimutatták, hogy a gyerekként transzneműként élő emberek később már nem gondolják annak magukat – azaz egy visszafordíthatatlan nemváltás komoly következményeket szülhet.

A gyerekeket azonban egyre jobban próbálják befolyásolni a genderideológia hirdetői, erre ékes példa, hogy már a könyvtárak gyerekrészlegén is a genderséget reklámozó könyvet találhatnak meg a gyermekek.

A Beyond Magenta: Transgender Teens Speak Out című iromány nem sajnálja a trágár szavakat és az orális szex leírását sem, a benne szereplő fiatalok meghökkentő őszinteséggel mesélik el a gyerekkori élményeiket. Az érdeklődő kisgyerekek így arról is olvashatnak. hogy az egyik transznemű személy már hatéves korától kezdve orális szexben részesített több fiút is.

A gyerekeknek pedig már nem is feltétlenül kell maguknak olvasniuk a genderideológiáról,

Svédországban ugyanis beülhetnek egy „dragshow-ra”, ahol általában meleg férfiak öltöznek be nőknek és így adnak elő valamit – ebben az esetben tündérmeséket.

A multikulturális svédek ugyanis lehetőséget biztosítanak a gyermekeiknek, hogy játékosan ismerkedjenek meg az LMBT-közösséggel, az egyenlőséggel és a sokféleséggel – mindezt a magányosan meghalt svédek hagyatékából.

Bár a gyerekeket érte el most a leginkább a genderőrület, azért nem maradtak ki a buliból a felnőttek, sőt, az állatok sem. Így eshetett meg, hogy a Brit Awards zenei díjátadón

meg akarják szüntetni a külön legjobb férfi és legjobb női előadó kategóriát a magukat egyik nembe sem soroló előadók miatt.

Ehhez kapcsolódik ráadásul, hogy idén az egyik ismert brit énekes, Sam Smith a közösségi médiában jelentette be, hogy innentől kezdve a gendersemlegesnek számító „they/them” személyes névmások vonatkoznak rá.

És ha már szóba jöttek az állatok, az idei év egyik legmeghökkentőbb híre volt talán szeptemberben a londoni pingvinek esete, akiket nem a felmelegedés, hanem a genderség problémája ért el.

A Sea Life London akváriumban egy leszbikus pingvinpár örökbe fogadott egy gendersemleges pingvinbébit

– a dolgozók ugyanis úgy döntöttek, a kicsi pingvinre nem erőltetik rá se a hím se a nőstény nemet, helyette semlegesen nevelik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában