Ország-világ

2019.04.15. 10:00

7 évesen erőszakolta meg először a nagyapja, de utána jött csak az igazi rettenet

Először szólalt meg és vállalta névvel azokat a szörnyűségeket egy 22 éves wales-i nő, amiket nevelőapjának apja tett vele éveken keresztül. Először 7 éves korában.

Munkatársunktól

A Walesben élő Charlotte Wade eleinte úgy szerette az idős férfit, mintha az igazi nagyapja lenne. Amikor azonban a lány ötéves lett, minden megváltozott. A ma 73 éves - tetteiért 25 éves börtönbüntetését töltő - Raymond Hodgesból előtört a rém - írta a Bors.


"Megkérdezte, tudom-e, hogy kell felnőttként puszit adni. Amikor nemmel válaszoltam, megcsókolt a számon, majd azt mondta, ez a mi titkunk marad. És így tett minden további alkalommal, amikor kettesben maradtunk" - idézte fel a kezdeteket Charlotte.


Az zaklatások egyre durvábbak lettek, és 7 évesen nagyapja meg is erőszakolta a kislányt. Akkor először. Utána még évekig zaklatta. 

 

A fájdalom elviselhetetlen volt. Azt mondta, ezt csinálják a felnőttek. Később cukorkát hozott nekem, mintha mi sem történt volna."

"Kényszerített, hogy végezzek el egy terhességi tesztet. Az eredményt nem mutatta meg, és utána hetekig nem hozta szóba. Aztán egy nap megint megjelent. A padlóra szorított. Rettegtem. Azt hittem, meg fog erőszakolni, de egy fogas volt nála" - mesélt a Wales Online-nak Charlotte arról a pillanatról, amikor az idős pedofil brutális abortuszt végzett rajta. "Soha nem éreztem még olyan fájdalmat. Azt hittem, meg fogok halni. Utána azt mondta, nem leszek többé terhes, és otthagyott a padlón."


Amikor Charlott 14 éves lett, a férfi összeveszett valamin az anyjával, és nem jött többé - a lány azonban még ekkor sem mert beszélni senkinek a történtekről. Az éveken át tartó horror miatt mindentől rettegett. Végül 2016 novemberében szedte össze magát annyira, hogy szóljon a rendőröknek. Raymond Hodgest egy héttel később letartóztatták és megvádolták. Az ellene felhozott 24 vádpontból mindössze négyet ismert el, de a maradékot is rábizonyították, és 2017 júliusában 25 év börtönbüntetésre ítélték, emellett neve végérvényesen felkerült a szexuális ragadozókat összesítő hivatalos listára.


 

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában