„Vörös erőd”

2023.05.16. 09:22

Mélyrepülésben az MSZP: eladnák a Villányi úti székházat

A Magyar Nemzet cikke szerint az épület legalább három-, de akár négymilliárd forintot is érhet, amin jelenleg csaknem félmilliárdos jelzáloghitel van.

MW

Tóth Bertalan, az MSZP elnöke beszédet mond az MSZP kongresszusán, ahol a párt európai parlamenti (EP-) listájáról és választási programjáról döntenek a Villányi úti Konferenciaközpontban 2019. február 16-án

Forrás: MTI

Fotó: Mónus Márton

Eladná Villányi úti székházát az MSZP, pontosabban annak alapítványa, a tulajdonos Villányi úti Konferencia-központ és Szabadegyetem Alapítvány. Az erről szóló előterjesztést Tóth Bertalan frakcióvezető már ismertette is a választmánnyal – erősítették meg a Magyar Nemzet szocialista forrásai. Elmondásuk szerint a pártvezetés már évek óta fontolgatta az értékesítést, ám politikai okokból nem merték meghozni a döntést.

Az utolsó „családi ezüstként, vörös erődként” emlegetett ingatlan elvesztése ugyanis jól szimbolizálja az egykori kormányzópárt mélyrepülését, teljes eljelentéktelenedését.

A Szabad Európa korábban több forrásból is úgy értesült, hogy a Villányi úti komplexumot Leisztinger Tamás vagy Puch László veheti meg.

A teljes cikkért kattintson.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában