Illegális bevándorlás

2023.05.06. 08:00

Jó embernek tartja magát az a migráns, aki az utcán megerőszakolt egy nőt

„Jó ember vagyok” – érvelt a büntetése ellen egy francia bíróságon a 35 éves algériai bevándorló, Ahmed Khalef, akit azért ítéltek el, mert két évvel ezelőtt megerőszakolt egy nőt.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Franciaországban nagy port kavart annak a bevándorló férfinak az esete, akit börtönbüntetésre ítéltek nemi erőszakért és fegyveres támadásért, mégsem értette, hogy mi a gond vele – írja a V4NA.

Két éve, februárban Ahmed Khalef késsel megtámadott egy nőt, aki a villamosra várt a franciaországi Bègles városában.

A bírósági jelentésből kiderült, hogy a férfit az sem riasztotta vissza az erőszaktól, hogy a nő szándékosan a térfigyelő kamerák látóterébe lépett, mert gyanút fogott. 

Khalef az áldozata hátához nyomta a kését, majd berángatta a közeli parkba, ahol megerőszakolta.

A rendőröknek később sikerült elfogniuk az elkövetőt, akiről kiderült, hogy nem sokkal az esetet megelőzően két fiatal nőt is zaklatott, tapogatott és arabul sértegetett. Amikor a rendőrök megtalálták, az algériai férfi ellenállt a letartóztatásnak, majd az egyik hatósági személyt meg is ütötte.

Khalef a bíróságon elmondta, hogy hét testvére közül ő az egyetlen fiú és hogy ő „rendes ember”, akinek a szülei „jó nevelést adtak”. A férfi megdöbbent, hogy 26 hónapig rács mögé kerül, és azzal érvelt, hogy új jövőt akart felépíteni magának, ezért érkezett Franciaországba.

Franciaországban az elmúlt években számos olyan eset történt, amikor migránsok nőket erőszakoltak meg, és az sem ritka, hogy ezek a brutális támadások halállal végződnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában