Önkormányzati választás

2023.05.10. 15:48

Hende Csaba: aki Nemény Andrásra szavaz, az Gyurcsány Ferencre szavaz

"Aki Nemény Andrásra szavaz, az Gyurcsány Ferencre szavaz, aki Neményt akarja, az Gyurcsány Ferencet fogja kapni" - jelentette ki Hende Csaba, Szombathely országgyűlési képviselője az ellenzéki polgármesterre utalva.

MW

Nemény András, Szombathely szocialista polgármestere az ellenzéki előválasztáson is egyeztetett Gyurcsány Ferenc feleségével, Dobrev Klárával

Forrás: Dobrev Klára Facebook-oldala

Hende Csaba volt honvédelmi miniszter, a térség országgyűlési képviselője videóüzenetében azt mondta: 

Városunk veszélyben van. Tegnap bebizonyosodott, hogy igazak azok a hírek, melyek szerint a politikai hátterét az MSZP elmúlásával elveszítő Nemény András feltette a két kezét és behódolt Gyurcsány Ferencnek, aki a DK-t, a Demokratikus Koalíciót, a legnagyobb ellenzéki pártot vezeti

 – mondta Hende a Vaol.hu cikke szerint. 

A képviselő szerint nagy ára van annak, hogy a DK támogatja Nemény András polgármesterjelöltségét a jövő évi önkormányzati választáson. Úgy fogalmazott: - Nemény csak azt adhatja, amije van, az pedig maga a város. Nemény András átadta a teljes hatalmat Gyurcsány Ferencnek és helyi embereinek és kötelezettséget vállalt arra, hogy a legszorosabban együttműködik velük a választásokig hátralévő időben is, és a választások után pedig az összes kulcspozíciót - mivel ő maga nem lép be a Demokratikus Koalícióba - át fogja adni a DK politikusainak - fogalmazott a kormánypárti országgyűlési képviselő, aki szerint minden szombathelyinek tudnia kell: - Aki Nemény Andrásra szavaz, az Gyurcsány Ferencre szavaz, aki Neményt akarja, az Gyurcsány Ferencet fogja kapni - hangsúlyozta Hende Csaba.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában