Időközi választás

2023.04.02. 22:36

Fideszes győzelem született Budakeszin

A helyi Szivárvány Óvoda vezetője a város lakosságának nagyjából tíz százalékát adó körzetben indult a kormánypártok színeiben.

Illusztráció/A tervezett zárás után adják le szavazatukat szavazók az önkormányzati választáson Alsószentmártonban 2019. október 13-án

Forrás: MTI

Fotó: Sóki Tamás

Ligetiné Komáromi Gabriella, a Fidesz–KDNP jelöltje kapta a legtöbb szavazatot a mai, Budakeszin a 8. választókerületben tartott időközi önkormányzati képviselő-választáson - írja a Magyar Nemzet. A helyi Szivárvány Óvoda vezetője a város lakosságának nagyjából tíz százalékát adó körzetben indult a kormánypártok színeiben. AZ Országos Választási Bizottság végleges adatai szerint a Budakeszi 8-s önkormányzati körzetben Ligetiné Komáromi Gabriella a szavazatok 52,86 százalékot szerzett, ezzel elnyerte a mandátumot.

Ligetiné Komáromi Gabriella 2014 és 2019 között már volt képviselő, jelenleg is a Budakeszi Önkormányzat oktatási, kulturális és egészségügyi bizottságának külsős tagja. 

A teljes cikket itt olvashatja el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában