Értékes információk

2023.01.10. 12:30

Mintegy százötven kiállító várja az Educatio látogatóit

Az eseményt idén is "hibrid" formában tartják: személyesen a Hungexpón, valamint online is látogatható lesz.

Érdeklődők a 22. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon a budapesti Hungexpón a megnyitó napján, 2022. január 13-án

Forrás: MTI

Fotó: Balogh Zoltán

Mintegy százötven kiállító várja a 23. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás látogatóit január 12. és 14. között - közölte az Oktatási Hivatal (OH) kedden az MTI-vel.

A kiállítást a Kulturális és Innovációs Minisztérium, az Oktatási Hivatal és a HÖOK Hallgatói Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft. rendezi. Az eseményt idén is "hibrid" formában tartják: személyesen a Hungexpón, valamint online is látogatható lesz - írták.

Az oktatási seregszemlén a pályaválasztás előtt állók és a továbbtanulás iránt érdeklődők interaktív programokon vehetnek részt, továbbá megismerkedhetnek a felsőoktatási intézmények nyújtotta lehetőségekkel - jelezték.

A közlemény szerint a látogatók az intézmények hallgatóitól és munkatársaitól tájékozódhatnak a hazai egyetemek, főiskolák, szakképző iskolák képzéseiről; felmérhetik felvételi esélyeiket, és megismerhetnek különféle idegennyelv-tanulási, illetve ösztöndíj-lehetőségeket.

Az OH munkatársai a felsőoktatási felvételi eljárás részleteiről, a felvételi követelmények, pontszámítási szabályok változásairól tájékoztatják az érdeklődőket.

A felvételi eljárásról részletes tájékoztatás olvasható a felvi.hu-n.

A kiállítás részletes programja a https://www.educatioexpo.hu/ oldalon található - írták.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában