Bicskanyitogató

2022.12.11. 09:12

Irodája helyett egy balatoni luxusétteremben tölti munkaidejét a fővárosi közművezér (fotók)

Távmunka, luxusban - úgy látszik, a fővárosnál és annak intézményeinél ez a módi. Mártha Imre hetente többször egy elegáns bisztróból irányítja a munkát, már amennyiben valóban ezzel foglalkozik.

Forrás: Metropol

A Metropol szerkesztőségéhez eljuttatott fotók szerint a fővárosi szemétszállítás, távhő, kertészet, temetkezés "fővezére" munkaideje jelentős részét egy meglehetősen drága, egész évben nyitva tartó balatonparti dizájn-étteremben, a csopaki Buborékban tölti. Mondhatni itt rendezte be az irodáját - írja a lap.

Megérkezik, mondjuk hétfőn 10 óra körül, kényelmesen rendel - ahogy arra a levélíró külön felhívta a figyelmet - általában egy buggyantott tojást, lazaccal. Ragaszkodik a frissen facsart narancsléhez is. Nem egyszer elkíséri a barátnője, hozza a kutyáját, így tényleg kényelmes dolgozni - olvasható a Metropol cikkében. 

Forrás: Metropol

Mártha Imre ráadásul a szokásos magamutogató modorában, azonnal ki is posztolja a reggelit, mondjuk az Instagramra, hogy mindenki láthassa, hogyan is él a fővárosi közművezér.

 

A több héten át készült, a dátumbélyegzők szerint bizonyító erejű fotók szerint Mártha Imre gyakorlatilag újra értelmezte a home-office-t és beköltözött a kényelmes és elegáns csopaki Buborékba.

A teljes cikk IDE kattintva érhető el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában