Újabb trükközés

2022.11.29. 11:00

A barátnőjének adta médiabirodalmát a baloldali milliárdos

Az egyik legnagyobb baloldali médiabirodalmat, a Central Médiacsoportot irányító, off-shore trükkjeiről elhíresült Varga Zoltán a barátnőjére bízta a cég döntő részének irányítását – derül ki a Metropol cikkéből.

Borítókép: Varga Zoltán és Pácsonyi Daniella

Forrás: Metropol/Képernyőkép

A lap szerint a közelmúltban súlyos bűncselekményekkel – többek között százmilliós költségvetési csalással – meggyanúsított Varga Zoltán nemcsak zugligeti kastélyába költöztette be a barátnőjét, 

hanem lényegében megtette a Central első számú irányítójává.

Pácsonyi Daniella ma a cég legfőbb tartalmi főnöke, aki a digitális portfólió mellett például a női magazin üzletág nagy részét is irányítja – meglehetősen szerény szakmai múlttal.

Kollégái visszaemlékezése szerint a hölgy stylistok „bőröndcipelő” segédmunkásaként jutott be a médiaiparba. Az is beszédes, hogy a baloldali milliárdossal bensőséges kapcsolatot ápoló Forbes magazin azonnal készségesen feltette Pácsonyit a legbefolyásosabb nők listájára. A Metropol információi szerint

nemrég ő fogadta Varga Zoltán oldalán a dollárbaloldal egyik legfőbb vezetőjét, Bajnai Gordont is a legalább kétmilliárdot érő házban.

Az egykoron szanatóriumnak épült kastély a Varga-féle baloldali milliárdosok vagyonszerzésének ékes példája. Tulajdonosa – az adófizetést elkerülendő – a Brit Virgin-szigetekre és a pénzügyi szélhámosok paradicsomának számító Belize-re is kijátszotta az ingatlant. Oda, ahol néhány éve Bróker Marcsi próbált elrejtőzni a magyar hatóságok elől.

A teljes cikk ITT olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában