Minősíthetetlen megnyilvánulások

2022.10.08. 15:11

Pedofiloknak adnák oda a kormányfő unokáit a tanártüntetésen hergelő aktivisták

Trágár és erőszakra buzdító szlogenekkel bujtogatta a tüntetőket az eseményre rátelepedő baloldal.

Molnár Áron színész, a noÁR Mozgalom alapítója, a rendezvény házigazdája beszél a tanárok melletti szolidaritási tüntetésen és koncerten Budapesten, a Kossuth téren 2022. október 5-én

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

Elképesztő dolgok történtek a szerdai tanártüntetésen, amelyen számos minősíthetetlen megnyilvánulással lehetett találkozni a tiltakozókat heccelő baloldali politikai aktivistáknak miatt – írja az Origo.

A miniszterelnök unokáit gyalázták

A számtalan atrocitás közül a legdurvább talán az volt, amikor a baloldali ellenzék reklámarca, Molnár Áron, vagy ahogy magát hívatja, Noár, a Kossuth téren tartott esti koncerten artikulálatlanul kiabálva a színpadra szólította „Magyarország egyik legbrutálisabb pörgőnyelvű rapperét”, Csató Adorján „Funktasztikust”, aki arról „énekelt”, bárcsak pedofilok kezei közé kerülnének a miniszterelnök kisunokái.

Az alábbi videón 2 óra 44 percnél található az eset:

„Csak úgy gizdán, Orbán Viktor unokáit Kaletára bíznám” – üvöltötte a mikrofonba az „előadóművész”, majd Törley Katalin, a Tanítanék! mozgalom egyik alapítója mindezt úgy kommentálta: „Köszönjük, ez elképesztő volt!”. Azaz, tetszett neki mindez.

Már nap közben is érezhető volt, hogy a politikai hergelésnek megvolt a hatása, mivel az eredetileg a pedagógusok melletti kiállásként meghirdetett demonstrációt ellepték a vállalhatatlan, trágár transzparensek.

A teljes cikket ITT olvashatja el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában