Üzenet a Voxnak

2022.10.10. 11:37

Orbán Viktor: a római gyors már befutott Brüsszelbe, felkészül a madridi szerelvény

A magyar miniszterelnök a spanyol Vox párt gyűlésére küldött videóüzenetében arról beszélt, hogy továbbra is meg kell védeni a hagyományokat és a szuverenitást a brüsszeli bürokratákkal szemben. Hozzátette, hogy „a római gyors már befutott Brüsszelbe, felkészül a madridi szerelvény Santiago Abascal vezetésével”.

Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Santiago Abascal, a spanyol VOX párt elnöke Madridban 2022. január 28-án

Forrás: Miniszterelnöki Sajtóiroda

Fotó: Fischer Zoltán

Jó szokás, hogy a konzervatívok évről évre összegyűlnek a spanyol nemzeti zászlók alatt, a magyarok is ezt teszik, mert ez jót tesz a szívnek és a léleknek, „a progresszív globalisták pedig szívrohamot kapnak tőle”

 – kezdte videóüzenetét Orbán Viktor, amelyet a Madridban rendezett Viva22 nevű rendezvényen játszottak le a konzervatív vezetőknek, számolt be róla a V4NA hírügynökség. A magyar kormányfő kiemelte, hogy egy ilyen rendezvény kiváló alkalom arra, hogy a résztvevők átbeszéljék a következő időszak legnagyobb kihívásait:

Továbbra is igaz, hogy nem adhatjuk fel a nemzeti érdekeinket, a brüsszeli bürokratákkal szemben továbbra is meg kell védeni a hagyományainkat és a szuverenitásunkat. Nem engedhetjük, hogy bevándorlók millió rohanják le az Európai Unió tagállamait, ki kell állni a hagyományainkért, a kultúránkért, a globalista ideológiával szemben meg kell védeni a gyermekeinket és a családokat is

– jelentette ki Orbán Viktor, majd hozzátette hogy ez a harc közös lesz a jövőben is. Mint mondta: „A római gyors már befutott Brüsszelbe, felkészül a madridi szerelvény Santiago Abascal barátom vezetésével.” A magyar miniszterelnök végül sok sikert kívánt a Vox pártnak a közelgő választásokhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában