Hatalomra törnek

2022.09.27. 08:44

A baloldal azzal riogat, ami nincs

Az uniós szankciós politika és a háború egész Európában nehézségeket okoz. Az Orbán-kormány mindent megtesz az energiaellátás biztosításáért, valamint több területen segíti a családokat és a vállalkozásokat. A baloldal pedig hiába állítja, hogy a „gazdaság összedőlt”, ez egész egyszerűen nem igaz – írja a Magyar Nemzet.

Az átlagfogyasztásig mintegy 180 ezer forinttal kevesebb jelenik meg a rezsiszámlákon

Forrás: Magyar Nemzet

Arról beszél a magyarországi baloldal, hogy hazánkban „megélhetési válság van”, amelyet az „Orbán-kormány idézett elő”. Ehhez még időnként azt is hozzáteszik, hogy a „gazdaságpolitika kudarcot vallott” és a kabinet „politikailag már megbukott”. A Demokratikus Koalíció árnyékkormányt alakított, hogy bármikor készen álljon a hatalom átvételére.

A valóság azonban teljesen mást mutat. A magyar kormány felmérések szerint is a legstabilabb az Európai Unióban, ráadásul hatalmas felhatalmazás áll mögötte. Ezt bizonyítják az időközi választások is, amelyeket kevés kivétellel a kormánypárti képviselőjelöltek nyertek meg eddig. Az igaz, hogy nehéz időszakot él meg Magyarország, ahogy egész Európa is. Ezt azonban nem lehet a magyar kabinet számlájára írni.

A teljes cikk ITT olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában