Kiállás az igazi nyugati értékek mellett

2022.08.11. 17:44

Teljes terjedelmében közli Orbán Viktor dallasi beszédét a svájci Die Weltwoche

A német nyelvterületen majdnem százezer példányban fogyó konzervatív politikai magazin főszerkesztője a lap mai számában részletes kommentárban méltatta Orbán Viktor miniszterelnök dallasi CPAC-beszédét.

Orbán Viktor miniszterelnök nyitóbeszédet mond az Amerikai Konzervatív Unió nyári konferenciáján (CPAC) Dallasban 2022. augusztus 4-én

Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

„Roger Köppel parlamenti képviselő, aki a svájci Weltwoche című, német nyelvterületen majdnem 100 ezer példányban fogyó konzervatív politikai magazin főszerkesztője, a lap mai számában részletes kommentárban méltatta Orbán Viktor miniszterelnök dallasi CPAC-beszédét” – tudatta közösségi oldalán Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója.

Orbán Balázs felhívta a figyelmet arra, hogy Roger Köppel szerint a magyar miniszterelnök nagyszerű beszédet mondott:  

Úgy gondolja Orbán Viktor szenvedélyesen állt ki az igazi nyugati értékek, a kereszténység, a szabadság, a hagyományos család és az alacsony adók mellett.

 A miniszterelnök politikai igazgatója a közösségi oldalán közzétett bejegyzésében azt írja, Roger Köppel nem felejtette el megjegyezni, hogy a baloldali progresszív nyugati média nem tudott napirendre térni a miniszterelnök beszéde fölött, ezért abszurd állításokkal dobálózott: a Frankfurter Allgemeine Zeitung háborús uszítással vádolta meg, más német lapok pedig a „liberalizmus elleni háború vezéralakja”-ként festették le.

Köppel kiemeli, hogy a beszédet rendkívüli jelentősége miatt teljes terjedelmében, német fordításban közreadják

– hívta fel a figyelmet Orbán Balázs.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában