Könnyen bedőlt nekik

2022.08.08. 18:23

Így verte át Karácsony Gergelyt két orosz srác (videó)

Nyilvánosságra került a videó, amelyben két orosz humorista Vitalij Klicskónak, Kijev főpolgármesterének adta ki magát, így tréfálva meg csúnyán Budapest első emberét. A beszélgetésből kiderült, a baloldali főpolgármester lényegét tekintve háborúba sodorná Magyarországot.

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

Néhány hete telefonbetyárok verték át Karácsony Gergelyt, amikor Vitalij Klicskónak, Kijev főpolgármesterének adták ki magukat.

A Vovan és a Lexus videofelvételt tett közzé a Telegram-csatornáján a beszélgetésről - írta az Izvesztyija.

Karácsony tolmács segítségével igyekezett megértetni magát, egyetlen szót sem tudott kiejteni angolul. Mindezek mellett a baloldali főpolgármester sajnálatát fejezte ki, hogy Magyarország nem támogatja fegyverekkel Ukrajnát. 

A videóból az is kiderül, Karácsony Gergely örül, hogy Magyarország nem tudta megakadályozni az Európai Unió (EU) szankciós csomagját. A városvezető kifejtette: az unió nagy nyomás alá fogja helyezni a magyar kormányt, mert a kabinet rá van szorulva az EU támogatására. Hozzátette:

az EU rendelkezésére állnak olyan eszközök, amelyekkel jobb belátásra tudja bírni a magyar kormányt.

Deák Dániel elemző szerint így már kézzelfogható bizonyíték is van arra, hogy a baloldal hazánk ellen dolgozik.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában