Tömeges bevándorlás

2022.08.25. 08:57

Az egész világ előtt megnyitná a határokat az egyik svéd párt

A párt közleménye szerint a migráció kihívásai „rendszerhibákból” fakadnak, ezért nem a határokat kell lezárni, hanem a munkaerőpiacot kell nyitottabbá tenni. A párt azonban azt figyelmen kívül hagyja, hogy nem telik el úgy nap, hogy a migránsbandák ne okoznának felfordulást valamelyik nagyvárosban és ne terrorizálnák a helyieket – írja a V4NA.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

A közelgő svéd választások előtt a svédországi Középpárt és annak vezetője ismét úgy döntött, hogy tovább támogatja a tömeges bevándorlást és a nyitott határok politikáját – olvasható a V4NA cikkében.

A Középpárt a nyitott határokért, a szabad mozgásért, valamint nagyvonalú és humánus menekült-és bevándorláspolitikáért küzd. Egy olyan párt számára, amely értékeit minden ember egyenlő jogára alapozza, nincs más logikus álláspont, mint hogy egy olyan világért dolgozzon, ahol az emberek szabadon léphetnek át a határokon

– írja a párt a közleményében.

A párt egyik hosszútávú célja az, hogy az Európai Unión belüli kölcsönös mozgásszabadságot kiterjesszék az egész világra.

A migráció gazdagítja az egyéneket, és ezáltal Svédországot az évek során gazdaságilag, kulturálisan és intellektuálisan is gazdagabbá tette. A külvilággal való fokozott csere révén Svédország fejlődési lehetőségei megnőnek

– tették hozzá.

A migrációval járó kihívásokat pedig olyan rendszerszintű hibáknak tulajdonítják, amelyekről a migránsok nem tehetnek. A párt úgy véli, hogy nem a határokat kell lezárni, hanem a munkaerőpiacot kell megnyitni a beáramló tömegek előtt.

A migrációt támogató párt azonban a jelek szerint nem vesz tudomást arról, hogy a migránsbandák naponta több tucat embert terrorizálnak és embereket rabolnak ki fényes nappal az utcákon. Legutóbb egy McDonald’s gyorsétteremben verték meg a migránsok az ott dolgozókat, mert a rendelésükből véletlenül kimaradt egy sajtburger.

Amikor a rendőrség a helyszínre érkezett az alkalmazottak elmondták nekik, hogy három arab és egy ázsiai kinézetű férfi támadta meg őket, akik még jóval a rendőrök kiérkezése előtt elmenekültek. Nem sokkal később azonban a biztonsági kamera felvételei alapján sikerült azonosítani a támadókat és elfogták őket néhány kilométerre az étteremtől. Kiderült, hogy mindegyik támadónak volt már rendőrségi ügye, mert több bűncselekményt is elkövettek korábban.

Mind a négy férfi tagadta az első kihallgatáson, hogy bármi közük lenne a támadáshoz, egyikük azonban meggondolta magát és bevallotta, hogy ők verték meg a dolgozókat. De nem ez volt az egyetlen eset, amikor bebizonyosodott, hogy Svédországban nagyon komoly probléma a migránsbűnözés. Nemrég néhány migráns megkötözött és kirabolt egy 89 éves nyugdíjas férfit. A rendőrséget az idős férfi rokonai hívták, amikor meglátogatták és egy székhez kötözve találták meg a saját otthonában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában