Fiataloknak

2022.04.08. 08:05

További honvédelmi táborokat hirdet meg a honvédség a nagy érdeklődés miatt

A honvédelmi táborokba április elsején indult a jelentkezés, de a turnusok többsége egy hét alatt be is telt, ezért a harcos tematikából további három tábort hirdet meg jövő csütörtökön a honvédség.

A nagy érdeklődés miatt jövő héten további harcos táborokat hirdet meg a Magyar Honvédség – olvasható a Honvédelmi tábor hivatalos Facebook-oldalon.

A honvédelmi táborokba április elsején indult a jelentkezés a július 18. és augusztus 5. közötti időszakban meghirdetett táborokra. A turnusok többsége egy hét alatt be is telt. Már csak néhány táborra vannak szabad helyek. A nagy érdeklődés miatt a harcos tematikából további három tábort hirdet meg jövő csütörtökön a honvédség.
 


Eredetileg 40 helyszínen, 73 turnusban hirdették meg több mint 3 ezer – 12 és 18 év közötti – fiatal számára a honvédelmi táborokat. Tizenhat tematika – harcos; angol nyelvű harcos; német nyelvű harcos; légierős; felderítő; infokommunikációs; erdei; túlélő; vizes; vitorlás; búvár; harcos, logisztikus; önvédelmi; honvédelmi, sport; lovas és hagyományőrző – közül lehet, illetve lehetett választani. A táborok többsége már betelt.

További információkért, friss hírekért érdemes követni a www.honvedelmitabor.hu weboldalt és a Honvédelmi tábor Facebook-oldalt.

Borítókép: Résztvevők a Nógrád megyei Bátonyterenyén, a Fáy András középiskolában megrendezett honvédelmi táborban, 2021. július 19-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában