Brutális támadás

2022.02.16. 11:00

Szabóollóval akarta leszúrni az állapotos nőt egy illegális bevándorló

Bangladesi származású illegális bevándorló próbált meg leszúrni egy kismamát, mert a nő feletteseként megkérte, hogy szállítson ki egy megrendelést.

A várandósság ötödik hónapjában járó nőt egy bangladesi alkalmazottja támadta meg egy szabóollóval. Miközben a migráns az ollóval hadonászott, többször megütötte a nőt. Az áldozat megpróbálta megfékezni a támadóját, emiatt többször is megsérült a kezén – írja a V4NA.

„Nem fogadok el utasításokat a nőktől, legyen ennyi elég”

– mondta a férfi, miközben fenyegette a felettesét az ollóval.

Az eset február 10-én történt Róma egyik külső kerületében, Appio Latinóban. Csak a szerencsének köszönhető, hogy a támadásból nem lett tragédia, mivel a 23 éves bevándorló nyilvánvaló szándéka volt, hogy megöli a kismamát. Mindezt csupán azért akarta megtenni, mert a nő megkérte, hogy szállítson ki pár csomagot.

A szomszédos üzletekben dolgozók kimentek az utcára, amikor meghallották a nő kiáltását és segélykérését, és többen hívták a rendőrséget, akik rövid időn belül megérkeztek az üzlethez. A bangladesi férfi értesülések szerint azzal indokolta a támadást a rendőröknek, hogy

„az én hazámban egy nő nem adhat férfiaknak parancsot”.

A nőt végül a férje mentette meg, aki hátulról előrerohant, megragadta a bevándorlót és arrébb rángatta. A két férfi között néhány másodpercig tartott a dulakodás, de a férjnek sikerült lefegyvereznie az alkalmazottat. Mohammed ekkor úgy döntött, hogy elhagyja az üzletet, és megpróbált elsétálni, az erőszak helyszínétől néhány kilométerre fogták el a rendőrök. Súlyos testi sértés vádjával vádat emeltek ellene és letartóztatták.

Borítóképünk illusztráció (Shutterstock)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában