Fontos lépések

2022.02.18. 12:07

Hamarosan megérkezik a kormány intézkedéseit összefoglaló kiadvány

A kormány a napokban tájékoztató kiadványt juttat el a háztartásokba, amely az elmúlt időszak legfontosabb intézkedéseit foglalja össze. Ezek közé tartozik a 25 év alattiak adómentessége, a családi adó-visszatérítés, a 13. havi nyugdíj, a minimálbér emelése, az adócsökkentés és az otthonteremtési program bővítése. Ezek a lépések szinte minden társadalmi csoportot és minden generációt érintenek – olvasható a kormány döntéseiről szóló kiadványban.

A 2010 előtti válság időszakával ellentétben most nem a megszorítások útját járja az ország. Ennek köszönhetően a magyar gazdaság újraindult, és visszatért a járvány előtti növekedési pályára – olvasható a kormány döntéseiről szóló kiadványban.

A kormány arra összpontosított, hogy megvédje a munkahelyeket, és újakat hozzon létre.

Ennek eredményeképp a foglalkoztatottság is újra rekordszinten áll. A kormány célja, hogy a gazdasági növekedés előnyeit mindenki érezze a saját életében, a bemutatott intézkedések is ezt a célt szolgálják.

Az eredeti közlemény ide kattintva érhető el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában