Meg kell állítani!

2022.01.29. 14:41

Orbán Viktor: megbukott Brüsszel klímapolitikája (videó)

Az energiaárak növelése tönkre teszi a családokat, családok millióit és tönkre tesz egész nemzetgazdaságokat - mondta közösségi oldalára feltöltött videójában a miniszterelnök.

Egész Európát leginkább ma a magas energiaárak kérdése foglalkoztatja és gyötri. A magas energiaárak azért álltak elő, mert Brüsszel elhibázta a klímapolitikát. Arra a gondolatra épített, hogy ha felemeljük az energia árát, akkor az segít a klímavédekezésben. Ez a gondolat megbukott. Az energiaárak növelése tönkre teszi a családokat, családok millióit és tönkre tesz egész nemzetgazdaságokat. Ezt a politikát meg kell állítani. Magyarországon ugyan a családokat védi a rezsicsökkentés, de a fenyegetés állandó, hiszen Brüsszel újabb és újabb áremeléseket javasol. Ezt meg kell állítanunk, erre szövetkeztünk, ebben egyeztünk meg ma itt, Madridban - mondta a Facebook oldalára feltöltött videóban a magyar miniszterelnök.

Ahogy korábban mi is megírtuk, Orbán Viktor Madridba utazott az európai konzervatív pártvezetők találkozójára.

Borítókép: Orbán Viktor miniszterelnök (elöl, j3), Santiago Abascal, a spanyol jobboldali Vox párt elnöke (j), Mateusz Morawiecki lengyel kormányfő (j2, takarásban) és Marine Le Pen, a francia ellenzéki Nemzeti Tömörülés párt vezetője és elnökjelöltje (b2) az európai konzervatív pártvezetők plenáris ülésén Madridban 2022. január 29-én. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában