Elegük van

2021.12.15. 13:27

Anonymus-maszkban tüntetnek budapestiek a Városházán Karácsonyék ellen (videó)

A Pesti TV munkatársa élő közvetítésben mutatta meg, hogyan tiltakoztak a budapestiek Anonymus-maszkban a Városházán Karácsonyék ellen.

Már a budapestieknek is elege van Karácsony Gergely hazugságaiból! A főpolgármester ellen tüntetnek - a még meglévő - Városházán - írja közösségi oldalán Bohár Dániel riporter, a Megafon tagja bejegyzése alapján az Origo

A Pesti TV munkatársa élő közvetítésben mutatta meg, hogyan tiltakoztak a budapestiek Anonymus-maszkban a Városházán Karácsonyék ellen.

 A felvételeken jól látható, hogy

A TILTAKOZÓK ANONYMUS-MASZKBAN, A VÁROSHÁZA ELADÁSÁNAK ÜGYÉBEN KISZIVÁRGOTT HANGFELVÉTELEKBŐL IDÉZETT MONDATOKKAL TÁBLÁKAT EMELTEK A MAGASBA A FŐVÁROSI KÖZGYŰLÉS LEGUTÓBBI ÜLÉSÉN.

Bohár szerint miközben Karácsony magyarázkodik a közgyűlés ülésén, egy folyosón lévő televízión kitettek egy Nintendót.

Ahogy azt az Origo többször megírta, a Városháza tervezett eladásával kapcsolatban súlyos korrupciós botrány tört ki Budapesten.

Egy Anonymus-maszkos alak több hangfelvételt is nyilvánosságra hozott, amelyekből kiderült, hogy Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes vezetésével „jutalékos", vagyis korrupciós rendszer épült ki, amelynek szálai a Fővárosi Önkormányzat legmagasabb szintjeit is elérhetik. Kiderült, hogy az ügy főszereplője Bajnai Gordon, bukott baloldali miniszterelnök, aki az egyik hangfelvételen arról beszélt, hogy cápák köröznek a Városházán.

A hangfelvételekből egyértelműen kiderült, hogy a Városházát gyakorlatilag szétlopja a hat baloldali párt. A gyanús, Karácsony Gergely főpolgármestersége alatt zajló fővárosi ingatlanügyletek miatt a rendőrség nyomoz, a Belügyminisztérium hétfői közleménye szerint négy eljárás is folyamatban van. A rendőrség hétfőn több helyen, többek között a Városházán és Kiss Ambrus főpolgármester-helyettesnél is házkutatást tartott. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában