Ország-világ

2021.08.22. 17:27

Minden idők legnagyobb és legsikeresebb Szent István-napi ünnepségsorozata volt az idei

Négy nap alatt csaknem 2 millió látogatója volt a rendezvényeknek.

Tűzijáték a Duna felett Budapesten

Forrás: MTI

Fotó: Máthé Zoltán

Minden idők legnagyobb és legsikeresebb Szent István-napi ünnepségsorozatán vagyunk túl – " target="_blank" rel="noopener noreferrer">írta Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár vasárnap délután a Facebook-oldalán.

Mint Kovács Zoltán írta,

a négy nap alatt húsz rendezvényhelyszínen – a rendelkezésre álló adatok alapján – csaknem kétmillió látogatója volt az augusztus 20-ai nemzeti ünnep programjainak, amelyek vasárnap este zárulnak.

Az ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzshöz az elmúlt napok során beérkezett információk alapján a Szent István-napi programok biztonságosan és sikeresen értek véget – emelte ki az államtitkár.

Vasárnapig a rendőrség országosan 638 rendezvény békés lebonyolítását biztosította. Ezek közül 360 állami, illetve önkormányzati, 186 kulturális, 38 gyülekezési törvény hatálya alá tartozó, valamint 54 más jellegű rendezvény volt. Az egész országban a legnagyobb rendben zajlottak az ünnepi programok – írta.

Kovács Zoltán a Facebook-bejegyzésében ismét köszönetét fejezte ki minden, a rendezvény sikeres lebonyolításában részt vevő kolléga munkájáért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában