Ország-világ

2021.07.03. 12:10

A transzgender író vidéki, fehér, hetero lúzereket emlegetett

Niedermüller Péter után Kiss Tibor Noé is megmutatta, milyen az ultraliberális tahóság.

Kis Ferenc

Ismét kibújt a szög a zsákból, vagyis az ultraliberális tahóság az LMBTQ-szoknya alól. Történt, hogy Gulyás Márton neomarxista influenszer a Partizán nevű YouTube-csatornán interjút készített egy bizonyos Kiss Tibor Noé nevű transzgender íróval, aki hosszasan elmélkedett azon, hogy milyen lelki traumák érték gyerekként az agresszív apja részéről, majd később felnőttként is a mássága miatt, és ezek is inspirálták művészi pályáját – írja a Magyar Nemzet. A 2014-ben megjelent Aludnod kellene című könyvét is szóba hozta, ami szerinte tulajdonképpen egy gender mű, kitalált férfikarakterekkel, a helyszíne pedig az apja, valamint a nagyszülei szűkebb pátriáját idéző alföldi telep, ahol szegénységben, perspektíva nélkül tengetik napjaikat a szereplők.

És ekkor fröccsent ki a transzgender író szájából az igazság, pontosabban, amit ő és a hasonszőrű lények gondolnak a normális többségről.

„A könyv azokról a férfiakról szól, akik ennek a populista politikának a legnagyobb felvevő piaca. Ezek az ilyen vesztes, vidéki, fehér, egyébként teljesen lúzer emberek, akik felett átment a világ.”

Szerinte ezek az emberek nem értik az idők szavát, de nem tehetnek róla, mert a tekintélyelvű férfi domináns gondolkodásmódra nevelték őket, ezért elveszettnek érzik magukat a mai világban.

Minden világos, a heteroszexuális, férfi-nő, apa-anya-gyermek családmodell és a fehér, európai keresztény kultúrkör tehet minden társadalmi problémáról, de legfőképpen arról, hogy a magyar emberek elsöprő többsége nem szeretné, ha a gyerekeiknek olyanok tartanának szexuális felvilágosítást az iskolákban, akik saját lelki nyomorukból erényt kovácsoltak és identitászavarukkal a valóság elől a kreált LMBTQ-propaganda szivárványos látszatvilágába menekültek.

Niedermüller Péter után Kiss Tibor Noé is elszólta magát, a baloldal és a velük összefonódott homoszexuális lobbi megveti és gyűlöli a fehér, keresztény, heteroszexuális férfiakat. Ennyit a sokszínűségről és a toleranciáról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában