Börtön és kiutasítás

2020.01.14. 09:25

Vádat emelt egy szerb drogcsempész ellen a magyar ügyészség

Kábítószer birtoklása miatt emelt vádat a Bajai Járási Ügyészség egy 28 éves szerb férfi ellen, aki tavaly márciusban 10 kilogramm kannabiszt akart autójában Magyarországon keresztül Szlovákiába szállítani – közölte a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség kedden.

A közlemény szerint a zombori férfi autójának első ülései alatt rejtekhelyeket alakítottak ki, ahova az ismeretlen megbízója 16 csomagban közel 10 kilogramm kannabiszt rejtett el. A vádlottnak a kábítószert előbb a magyarországi Szajolra, majd onnan Szlovákiába kellett volna szállítania, de a hercegszántói határátkelőnél vámvizsgálat közben felfedezték a rejtekhelyeket és benne a kannabisszal töltött csomagokat.

A letartóztatásban lévő vádlottat a járási ügyészség jelentős mennyiségű kábítószer birtoklásával vádolja, és vele szemben végrehajtandó fegyházbüntetés, valamint kiutasítás kiszabását indítványozta.

A férfi bűnösségéről a Bajai Járásbíróság dönt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában