tragédia

2019.11.18. 18:32

Lövöldözés volt Oklahomában

Az első jelentések szerint három halottja és több sebesültje van az ámokfutásnak.

Duncan, 2019. november 18. Rendõrök helyszínelnek Oklahoma Duncan nevû településén, egy Walmart áruház elõtt, ahol lövöldözés történt 2019. november 18-án. Az elsõ rendõri jelentések szerint a tragédiának három halottja és több sebesültje van.

Forrás: MTI/AP

Fotó: Sean Murphy

Lövöldözés tört ki az egyesült államokbeli Oklahomában hétfőn – jelentette az amerikai ABC televízió.

A lövöldözés Oklahoma Duncan nevű településén, egy Walmart áruház előtt történt. A 25 ezer lakosú Duncan mintegy száz kilométernyire délre fekszik Oklahoma Citytől.

Az első rendőri jelentések szerint a tragédiának három halottja és több sebesültje van.

A Walmart áruházat ugyan nem zárták le, de a környékét igen, és a rendőrség kérésére átmenetileg a városka iskoláiban is elrendelték a zárlatot. A rendőrök szerint a halottak között van a feltételezett elkövető is.

Danny Ford, Duncan rendőrfőnöke később újságíróknak elmondta:

két férfi és egy nő vesztette életét a támadásban.

Ford azonban nem erősítette meg, hogy az áldozatok között van a lehetséges elkövető. Mint mondta: egyelőre tanúkat keresnek.

A Fox televízió értesülései szerint családi vita állhat a tragédia hátterében. A helyi rendőrség későbbre ígért részletes tájékoztatást.

Hasonlóképpen későbbre ígértek részletes információkat a vasárnap este virradóra a kaliforniai Fresnóban egy kerti mulatságon elkövetett fegyveres támadást illetően. A kertben tartózkodó baráti társaságra támadó ismeretlen fegyveresek tíz emberre adtak le lövéseket. Négyen meghaltak, hat sebesültet pedig kórházban ápolnak.

Borítókép: rendőrök helyszínelnek Oklahoma Duncan nevű településén, egy Walmart áruház előtt, ahol lövöldözés történt 2019. november 18-án

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában