Ország-világ

2019.08.16. 20:42

Figyelem! Így változnak a buszmenetrendek az augusztus 20-i ünnepen

Az augusztus 20-i ünnepnap miatt változik a helyi és a helyközi autóbuszok közlekedési rendje.

kisalfold.hu

Amegnövekvő forgalom miatt a jegyeket érdemes elővételben, illetve a sorban állás elkerülése érdekében online megvásárolni. Augusztus 16-án, pénteken a hét utolsó tanszünetes munkanapjának, 17-én, szombaton és 19-én hétfőn a szabadnapnak, 18-án, vasárnap munkaszüneti napnak megfelelően indulnak a járatok. Augusztus 20-án, kedden a hét első munkanapját megelőző munkaszüneti napnak megfelelően közlekednek az autóbuszok.


Ezeken a napokon az átlagos hétvéginél nagyobb forgalom várható, illetve az ÉNYKK Zrt. ellátási területén járatokat közlekedtető Volánbusz és társ Közlekedési Központok a fentiektől eltérő közlekedési rend szerint is dolgozhatnak, ezért arra kérjük utasainkat, hogy időben tervezzék meg utazásukat és indulás előtt tájékozódjanak a busztársaságok honlapján.

 

Fotó: Kisalföld-archívum

A megnövekvő forgalom miatt érdemes a menetjegyek megvásárlásáról is időben gondoskodni, biztosítva a helyet az utazásra. A pénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében a menetjegy elővételben, online is kényelmesen megváltható. Az így vásárolt menetjegy kinyomtatható, vagy felszálláskor erre alkalmas készüléken az autóbusz-vezetőnek felmutatható a VOLÁNBUSZ, az ÉMKK, a DAKK és az ÉNYKK járatain.

A Győr-Moson-Sopron megyei menetrendekkel kapcsolatos részletes tájékoztatás ide kattintva érhető el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában