Ország-világ

2019.04.30. 10:28

Halálra ítéltek két kanadai drogkereskedőt Kínában

2012 márciusában 1 amerikai, 4 mexikói és 2 kínai kábítószer-előállítót toboroztak, majd az év júliusa és novembere között 63 kiló metamfetamint és több mint 300 gramm dimetilamfetamint állítottak elő és forgalmaztak.

MTI

Halálra ítélték egy kábítószer-előállítással és -terjesztéssel foglalkozó nemzetközi bűnszervezet kanadai vezetőit a dél-Kínai Kuangtung tartományban található Csiangmen város középfokú bíróságán kedden - olvasható a bíróság közleményében.


A bíróság vizsgálata megállapította, hogy a kanadai állampolgárságú vádlottak - akiket a közleményben csak nevük kínai átírását megadva azonosítottak - 2012 márciusában egy amerikai, négy mexikói és két kínai kábítószer-előállítót toboroztak, majd az év júliusa és novembere között 63 kilogramm metamfetamint és több mint 300 gramm dimetilamfetamint állítottak elő és forgalmaztak a Kuangtung tartománybeli Tajsan városban működő bázisukról.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában