Ország-világ

2018.11.12. 18:38

Végigpusztította a tűz a kaliforniai Paradise-t, Magalia-t és Malibou partjait - Megdöbbentő fotók, videó

A globális felmelegedés miatt a bozóttüzek előfordulásának veszélye is megnőtt, sőt, a veszélyes időszak is két hónappal kitolódott.

Döbbenetes méretű tűz pusztít az amerikai Kaliforniában. Mint azt korábban közzé tettük, számos halottja van a gyorsan terjedő lángoknak, és már nem csak a lakatlan területeket érinti. Az észak- kaliforniai Paradise kisváros, a mellette fekvő Magalia és Malibu partjai is a lángok martalékává váltak.


A tűz akkora kiterjedésű, hogy az űrből is tisztán lehet látni.

Az űrből is lehet látni a hatalmas kiterjedésű tűzet. Kép: MTI

Az űrből is lehet látni a hatalmas kiterjedésű tűzet. Kép: MTI


A tűzoltók éjjel nappal dolgoznak azon, hogy megfékezzék a lángokat. Paradise és Magalia kisvárosok a lángok martalékaivá váltak, az alábbi galériában megnézheti, milyen állapotok uralkodnak azon a környéken.

 

Végigpusztította a tűz a kaliforniai Paradise-t, Magalia-t és Malibou partjait.Fotó: MTI (Galéria)


Malibuban is rengeteg rezidencia leégett, és emberéletek is vesztek oda. A hírességeket sem kímélte a tűz, Gerard Butler is megdöbbent, mennyire leégett a környék, és megköszöni a los angelesi tűzoltók munkáját, valamit felhívja a figyelmet a tűzoltóság támogatására.



Készült egy összefoglaló videó is a tűzről, ehhez nem is fűznénk hozzá semmit, a videó magáért beszél.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában