Ország-világ

2017.10.24. 15:45

Képzőművészek pályamunkáit várja a Diákhitel Központ

Az első három díjazott egymillió forint értékben vihet haza asztali számítógépet, táblagépet vagy okostelefont.

A KÉPZŐ-t a Diákhitel Központ Zrt. immár hatodik alkalommal rendezi meg az A38 Hajó közreműködésével. Az elmúlt öt évben 1300 pályázó, közel 3000 pályamunkával jelentkezett, a kiállításokon száznál több művet mutatott be a Társaság a nagyközönségnek.


„Milyen hatással van a technológia mindennapi életünkre?" E téma képzőművészeti ábrázolása került a Diákhitel Központ Zrt. festészeti, grafikai és fotóművészeti pályázatának fókuszába, melyen középiskolás diákok és felsőoktatásban hallgatók indulhatnak értékes és hasznos díjakért.


A magyarországi közép- és felsőfokú intézmények hallgatói 2017. november 14-e éjfélig nyújthatják be pályamunkáikat. A művek közül szakértő zsűri választja ki a decemberben megrendezendő kiállításra méltó legjobb alkotásokat, illetve dönti el, hogy kiket javasol az előkelő dobogós helyekre. A zsűri elnöke, egyben a pályázat fővédnöke Pásztor Anna énekes, előadóművész.


Érdemes indulni a pályázaton, hiszen az első három díjazott egymillió forint értékben vihet haza asztali számítógépet, táblagépet vagy okostelefont.


A kiállítás megnyitója 2017. december 7-én, csütörtökön lesz az A38 Hajón. A legjobbnak ítélt 20 műalkotás egy héten keresztül, december 13-áig lesz látható az A38 Kiállítóterében.


További információkért itt érhetők el.

Címkék#belföld
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában