Ország-világ

2017.07.17. 09:47

Olvasóink 30 népszerű pincért jelöltek megyénkből - szavazásra fel!

A Kisalföld július eleje óta keresi a munkájukra mindig adó pincéreket Győr-Moson-Sopron megyében. Olvasóink segítségünkre voltak, kiváló pincéreket ajánlottak figyelmünkbe. Most őket mutatjuk be, ma indul a szavazás internetes oldalunkon.

Szeghalmi Balázs

Huszonnégy pincért jelöltek Győrből. Érkezett három ajánlás Sopronból, egy Mosonmagyaróvárról, egy Sopronkövesdről, egy Mosonszentmiklósról és egy a Vas megyei Bükről. Olvasóink pár soros méltatásokat írtak, ezeket közöljük. A legtöbb jelölés három győri étteremből érkezett. A Kristályból, a Szalaiból és a Zöldfából három-három pincért találtak mind emberileg, mind szakmailag alkalmasnak Olvasóink, hogy nevezzék őket.


Abai Róbert húsz éve szolgálja a vendégeket a Szalaiban, magas szintű borismerettel rendelkezik. Olyan kisebb pincészeteket kutat fel, akik elérhető árú, kiváló minőségű borai másképp nem jutnának el a borbarátokhoz. Dobránszky László az Aranyszarvasban teljes szívből végzi a munkáját. Született pincér, mindig mosolyog, segítőkészsége határtalan. Türelmes, igazi csapatember. Domján Péter a Csülök Sarok Pubban mosolygós, udvarias fiatalember. Pörgős, minden mozdulatán látszik, hogy szereti munkáját. A Marcal Éttermet az Egyházi-testvérek viszik, Gergely és Richárd főként szakácsként, míg Dávid és Máté pincérként szolgálja a vendégeket. Olvasónk szerint a két fiatalember mosolygós és lelkes. Hajdu József a Zöldfa Étteremben udvarias házigazdaként viselkedik. Becsületes, műveltsége elismerésre méltó. Hegyi Barnabás az Erzsébet Liget Vendéglőben nincs olyan kérés, gond, amit ne oldana meg. Soha nem kapkod, viselkedése nyugodt. Hegyi Erikát a Komédiásban többször köszönő levélben méltatták. Szívvel-lélekkel dolgozik.


Horváth Nikolett a Fehér Rózsa Étteremben nem csupán a férfiak, a hölgyek kedvence is. Bájos személyisége elvarázsolja a vendégeket. Galavics Péter a Tercia Hubertusban a világ legtermészetesebb módján udvarias. "Gyerekeink esküvőjén senkinek semmire nem volt gondja, Péter volt a biztosíték arra, hogy mindenki jól érezze magát" - írták róla. Kemény István a Matrózban mindig mosolyt fakaszt jó humorával, ha sok a munka, akkor is. Kollár Ákos a Megyeri Vendéglő színvonalas csapatát erősíti, odaadással szolgálja a vendégeket. A teljesítménye 10 pontot ér. Kótai Ernő közvetlen, felkészült és fáradhatatlan munkája során a Nádorban. Kránitz Gergő kicsit kakukktojás a versenyben, a büki Kes Pub pincére. A szimpatikus fiatalember Ivánról jár át nap mint nap Vas megyébe dolgozni. Életvidám és vendégbarát. Lacza Lajos a Szürkebarát Étteremben bárkivel megtalálja a közös hangot.


 

Kattintson a nagyobb képért! Grafika: Orbán Norbert

Kattintson a nagyobb képért! Grafika: Orbán Norbert


Méhes László a Kristály Étteremben derűs, illedelmes, ahogy a jó pincér minden körülmények között viselkedik. Muzsai Attila szintén a Kristály Étteremben sokat viccelődik, név szerint szólít mindenkit. Nagy segítség iskolai bankettek, családi rendezvények bonyolításában. Nagy Zoltán szakmai alázatát emelte ki Olvasónk a Nádorból. Ragats Roland 15 éve dolgozik az Aranyszarvasban, jólelkű, humoros, talpraesett. Sánta Attila a Corvina Étteremben arra törekszik, hogy a vendégek elégedettek legyenek. Őt négy Olvasónk is ajánlotta. Sölétormos Márta a Face Roomban figyelmes, szereti a szakmáját és emberekkel foglalkozni. Szabó-Szeder Márta a Szalai Étteremben észreveszi, ha a vendégeknek szüksége van valamire. Remek kommunikációs készséggel rendelkezik. Szabó Péter a Pálffytália Olasz Étteremben szem előtt tartja a vendégek igényeit. "A felszolgálása után jó hangulatban távozunk, Péter sok női vendéget vonz" - írta Olvasónk.


Szakács Ágnes a Fehér Csárdában gyorsan és pontosan szolgál fel, az összes vendéghez mosolyogva áll. Tillinger Jenő a '90-es évek óta gazdagítja a vendéglátást a Zöldfában. Jól ismeri az ételeket és az alapanyagokat. Kiváló érzéke van ahhoz, hogy bensőséges legyen, de mégse sértse a privátszférát.

A mosonszentmiklósi Teke Bárban dolgozó Tóth István kapta a legjópofább jelölést - verset írtak róla! "Munkahelyén szeretik, A vendégek is őt keresik, Pisti pincér nem fárad, Hajnali 4-kor is hibátlan" - idézzük az egyik strófát. Tóth Zoltán a Szalai Vendéglőben tisztelettudó, szorgalmas, a vendégek elégedettek vele. Tullner István örökké mosolygós, figyel a kívánságokra. Iskolai végzettsége szerint is pincér. Hűséges munkaerő, a győri Kristály étterem egyik régi, szeretett "bútordarabja". Turi Lászlón a Zöldfában soha nem érezni, hogy fáradna. Ha rossz napja akad, soha nem vetíti ki senkire. Igen, ennek minden szakmában alapnak kellene lenni. Vaskovics Csenge a győri Halgödör Kisvendéglőben pincérnek öltözött angyal. Sokat ad a munkájára, ami szerénységgel párosul. A soproni Corvinus Étteremből szintén ajánlottak pincért, ő nem kíván részt venni közösségi kampányunkban. Sajnáljuk, tiszteletben tartjuk döntését.

Szavazásra fel!


A 30 kedvelt pincérre július 17-től augusztus 1-ig szavazhatnak a kisalfold.hu-n. Augusztusban külön írásokban mutatjuk be az öt legtöbb voksot kapott pincért, majd meghívjuk őket győri szerkesztőségünkbe. Itt mi szeretnénk vendégül látni őket, felszolgálni nekik. Jelképes emléktárggyal is készülünk. Felhívásunkat, korábbi cikkünket itt olvashatják el.

 Kedves Olvasók!


A szavazást lezártuk, köszönjük a voksokat! Eredményhirdetés hamarosan.


Olvasóink észrevételeit a szavazás technikai részleteire vonatkozóan megvizsgáljuk, az eredményről természetesen tájékoztatást adunk ki.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában