Ország-világ

2017.05.09. 11:02

Bayer Zsolt: "én hülye vagyok" - így kért bocsánatot kirohanásáért

Bayer Zsolt rádióműsorában nyilatkozott az április végi, békés parlamenti civiltüntetésről, majd bocsánatot kért "borzasztó provokációjáért."

Bocsi, mindenkitől elnézést, aki rettenetesen megijedt az én borzasztó provokációimtól. (...) Mer' én hülye vagyok, ez a szomorú hírem van, engem tényleg lehet provokálni.


Így kért bocsánatot az Echo TV képernyőjén április végi parlamenti, civil megmozdulásra tett kijelentéseiért Bayer Zsolt.
Bayer Zsolt a civilekről: "ha kell, akkor szanaszét kell verni a pofájukat"


Bayer Zsolt rádióműsorában nyilatkozott az április végi, békés parlamenti civiltüntetésről.

 

„Ha még egyszer ezek vagy ilyennek megjelennek a parlament épületében, és ott megzavarják a munkát, akkor úgy kell őket kivágni, mint a macskát szarni. Ha a taknyukon és a vérükön kell őket kirángatni, akkor a taknyukon és a vérükön (...) ha kell, akkor szanaszét kell verni a pofájukat. Ez ugyanis Magyarország parlamentje, nem pedig a nyilvános vécé, ahová ezek valók"


Ezekkel a szavakkal reagált [namelink name="Bayer Zsolt"] újságíró a Karc FM rádióműsorában az április végi, parlamenti civil megmozdulásra, amelyen a civileket megbélyegző törvény ellen léptek fel az aktivisták.


A békés eszközökkel tiltakozókat képviselő Civilizáció csoport közleményében visszautasította Bayer mondatait.Az újságírót több ellenzéki politikus is feljelenti, köztük Szél Bernadett, az LMP politikusa, aki már korábban is tett feljelentést Bayer ellen.


[namelink name="Orbán Viktor"] miniszterelnököt az ATV újságírója kérdezte a lovagkereszttel kitüntetett publicista mondatairól, ő azonban úgy reagált, hogy ha látta volna Bayer mondatait, akkor sem kommentálná.


(via Index, 444.hu)

Címkék#belföld

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában