Ország-világ

2017.04.24. 11:26

Ismét meghekkelték Mészáros Lőrinc lapjának Orbán-interjúját

Április elsején ismét kiment az a széttrollkodott interjú, mely eredetileg a Fejér Megyei Hírlap karácsonyi számában jelent meg, és amely miatt a Pannon Lapok Társasága akkor öt embert is kirúgott.

A 24.hu írta meg, hogy hiába tettek ennyi mindenkit lapátra a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Pannon Lapok Társaságánál, most április elsején "a Fejér Megyei Hírlap digitális számának, a FejerDigitalnak az előfizetői arról kaptak értesítést emailben, hogy megjelent a legújabb szám, amit le tudnak tölteni: a 2016. december 24-i. Az, amely a meghekkelt miniszterelnöki interjút is tartalmazza" - Olvasható az Indexen.


Ez csakis úgy történhetett meg, hogy valaki újra belenyúlt a rendszerbe, így újra a megyei lap előfizetői elé került az interjú, melyben Orbán Viktor szájába adták, hogy


"mi kikértük az emberek véleményét, bár nem érdekelt minket",


"az ápolónők bérét 2017-ben és 2018-ban is folyamatosan emeljük. A kórházi hullák száma is emelkedik",


"a korrupciós vád mint politikai lejárató eszköz teljes mértékben megszokottá vált. Mi is használjuk."


"azt kívánom, hogy minél többen találjanak vissza a karácsony pogány értelmezéséhez."

A kiadó tavaly decemberben ismeretlen tettes ellen feljelentést is tett, ám a rendőrség egyelőre semmit nem árul el a jelenleg is folyamatban lévő nyomozásról, ennek fényében különösen kellemetlen lehet a Pannon Lapoknak, hogy öt munkatársától szélsebesen a vizsgálat lefolytatása előtt megvált - írja a 24.hu, amely hiába kereste a kiadót az ügyben. 


Az akkor elbocsátottak közül egyébként ketten - a lap felelős szerkesztője és lapszerkesztője - azóta munkaügyi pert indított a kiadó ellen.

Címkék#belföld
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában