Ország-világ

2016.11.26. 10:06

Gyermekorvosként praktizál a lúgos támadó

Állandó rendőri védelem alatt áll, mégsem nyugodt Renner Erika. A nő szerint a vádlott nem mer a szemébe nézni, és ráadásul továbbra is gyermekorvosként praktizál.

Elgyötört, beesett arccal viharzott ki a bíróság épületéből B. Krisztián. Füléhez tapasztott telefonjával igyekezett elhárítani a sajtó munkatársainak közeledését. Az orvost a Fővárosi Ítélőtáblán azzal vádolják, hogy 2013-ban maró lúggal öntötte le volt kedvese nemi szervét. Maradandó károsodást okozó testi sértésért első fokon négy év börtönt kapott. A várakozásokkal szemben tegnap nem született másodfokú ítélet: újabb szakértőkkel vizsgálnák, Renner Erika nem volt-e közvetlen életveszélyben is. Ha így találják, minden esély megvan egy új eljárásra, immár súlyosabb váddal - írja a BorsOnline.


– Két éve állandó rendőri felügyelet alatt állok, gyakorlatilag házi őrizetben – kezdte a Borsnak Erika. Minden reggel, ahogy kilép a lakásból, jelentenie kell, kivel, milyen rendszámú autóval, hová megy, naponta többször jelentkeznie kell. – Fojtogató érzés. Mégis biztonságot ad – teszi hozzá a nő, aki maga sem érti, hogy lehet a férfi szabadlábon, pedig többször kérték az előzetes letartóztatását. Az asszony számára máig nyomasztó látni a vádlottat, akár egy légtérben lennie vele. A férfi – mint mondja – nem mer a szemébe nézni. A legmegdöbbentőbb, hogy Erika úgy tudja: a gyermekorvos férfi ma is praktizál.


– Csak a terézvárosi polgármester mondta fel a szerződését. Az orvosi kamara sem zárta ki – magyarázta Erika.


Valóban, némi keresés után rá is találtunk B. Krisztiánra: az egyik budai bevásárlóközpontban folytat magánpraxist.

 

Borsonline.hu

Címkék#belföld
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában