Ország-világ

2016.11.16. 08:34

Best of Morning Show szólt csütörtök reggel

Újra üzent a tulajdonos. Balázs válaszolt.

kisalfold.hu

Csütörtök 7.00 - Csütörtök reggel már best of Morning Show válogatás szólt rádió műsorban a Class FM-en.


– Én már lezártam ezt a dolgot. Nincs már miről beszélni, miután hazugságot adtak a számba és kijelentették, hogy többet nem kell bemennem a Class FM-hez. Én már elköszöntem a hallgatóktól, hiába hívnak, nem megyek vissza – mondta Balázs szerda délután a Borsnak.


19.45 - Még mindig kérdéses lesz-e Morning Show?

 11.15 - A 24.hu megkérdezte Sebestyén Balázstól, lehetséges-e, hogy Andy Vajna házirádiójánál, a Rádió 1-nél folytatják.


A műsorvezető úgy válaszolt: mivel “nincs más rádió" ez egy nagyon elgondolkodtató alternatíva, elkezdik a tárgyalásokat, és ha megtarthatják a szólásszabadságukat, akár meg is egyezhetnek.


10.00 - Jó volt veletek - írta a Morning Show Facebook oldalán délelőtt 10 óra előtt néhány perccel.


- Nagyon kár, hogy itt lett vége - mondta Sebestyén Balázs, majd elbúcsúztak. Hozzátette, "vigyázzatok a féligazságokkal!"


A műsor utolsó perceit itt nézheti meg:

 
9.45 - Balázsék minden megszólalásából az jött le, hogy ez az utolsó Morning Show, amit a ClassFM-en hallhatunk. 


Nyolc körül Bochkor Gáborék reggeli műsorába is átkapcsoltak, a megszólalásban Balázs azt mondta, az, hogy a szerződés mikor jár le, az értelmezés kérdése, szerinte november 19-én, hiszen akkor szűnik meg az analóg adás. Azzal köszönt el Bochkortól és a MusicFM hallgatóitól, hogy: ˝Ne szépítsük, eleget utaltunk rá: ez az utolsó Morning Show a ClassFM-en˝ - írja az Index.7.30 - Így indult a Morning Show szerda reggel - olvasható a műsor Facebook oldalán, amelyet reggel 7 órakor posztoltak.

 


Szerda hajnalban Sebestyén Balázs rögtönzött sajtótájékoztatót tartott a Class FM székházában - írta az index.


A portás telefonált egyet, mielőtt beengedett az épületbe − mondta szerda reggel hatkor Sebestyén Balázs, a Morning Show műsorvezetője a Class FM épülete előtt a sajtó munkatársainak. Bár kedden még úgy tűnt, mától nincs élő műsoruk a rádióban, végül mégis engedték, hogy élőben jelentkezhessenek be. Az adás szignálja szerint egyébként besztof-adás lenne éppen a rádióban, de ezzel ellentétben éppen élő adás megy, amiben Balázsék azt ígérik, hogy reggel 9 óra után minden kérdésre válaszolnak és tisztázzák a kialakult helyzetet - olvasható az index beszámolójában.

 Kedden azt írtuk, [namelink name="Sebestyén Balázs"] azt nyilatkozta, szerdától nincs szükség a munkájára. Sebestyén Balázs Facebook-oldalán már reagált is a ClassFM nemrég kiadott közleményére. A videóban azt mondta, egy szóval tudja jellemezni a rádióadó által leírtakat: "Hazugság!" Részletek >>


Később Sebestyén Balázst telefonon hívták, mégis lesz reggeli műsor

  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában