Ország-világ

2016.09.29. 17:00

Együtt: kudarc lesz a Fidesznek a népszavazás

A kvótanépszavazás eredménytelensége esetén annak Orbán Viktorra nézve is következménye kell, hogy legyen - mondta Szigetvári Viktor.

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja elnöke szerint kudarc lesz a Fidesznek a vasárnapi kvótanépszavazás, a választók el fogják utasítani a kormánypárt "figyelemelterelő, hazug" politikáját.

A népszavazástól való távolmaradásra buzdító Szigetvári Viktor csütörtökön Pécsen, sajtótájékoztatón úgy fogalmazott: "Orbán Viktor kivonta magát a kampányból, mert ő is tudja, hogy október 2-án a választók nem fognak neki bizalmat szavazni".

Szigetvári Viktor hangoztatta: a kvótanépszavazás eredménytelensége esetén annak Orbán Viktorra nézve is következménye kell, hogy legyen.

A pártelnök az Együtt, a Modern Magyarországért Mozgalom (MoMa) és a Párbeszéd Magyarországért párttal közösen folytatott kampányra utalva közölte: "a magyar társadalom hülyítésére nemet mondó" akcióra 15 millió forintot gyűjtöttek össze.

Berkecz Balázs, az Együtt elnökségi tagja azt mondta: az emberek tudják, hogy a Fidesz "gyűlöletkampányával" saját kormányzóképtelenségéről, tehetségtelenségéről és "lopásairól" akarja elterelni a figyelmet.

A politikus súlyosnak nevezte, hogy Magyarországon kizárólag Orbán Viktor tudja, mi a célja a kampánynak, és "ezt saját emberinek sem mondja el".

Az eredménytelen népszavazás a Fidesz bukásának egyik legfontosabb lépcsőfoka lesz - hangoztatta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában