Ország-világ

2016.06.14. 22:24

Megszólalt a férfi, aki megölte kannibál cellatársát

Most először adott interjút tettéről Christopher Scarver (jobbra), vagyis a férfi, aki azzal vált híressé, hogy egy félméteres fémrúddal halálra verte a börtönben Jeffrey Dahmert, a hírhedt amerikai sorozatgyilkost, aki 17 fiút és férfit ölt meg, és közülük többet megerőszakolt (volt, hogy már a haláluk után), feldarabolt, és egyes testrészeiket meg is ette.

Dahmert 1992-ben kapták el és ítélték sokszoros életfogytiglani börtönbüntetésre, de ebből mindössze két évet ült le, ugyanis 1994-ben Scarver, a rablógyilkosságért szintén életfogytiglant kapó, mentális problémákkal is küzdő gyilkos a fent említett módon megölte. A NY Postnak adott interjúban Scarver, aki egyébként tervez könyvet is írni Dahmer megöléséről, elmondta, hogy a kannibál Dahmer fikarcnyi megbánást sem mutatott, állandóan azzal poénkodott, hogy az ételéből levágott végtagokat formált, és a ketchupot használta vérként - írja az Offline.


Korábban elkerülték egymás, november 28-án azonban kettejüket és a feleséggyilkos Jesse Andersont mosdótakarításra osztották be. Miközben dolgozott, Scarvert valamelyikőjük háton bökte, de mikor megfordult, mindketten csak röhögtek, és ettől begőzölt az agya. Amikor kettesben maradt Dahmerrel egy edzőterem öltözőjében, megkérdezte, hogy tényleg megtette-e azokat a dolgokat, amik miatt elítélték, és ugyan Dahmer igennel válaszolt, de már az ajtót kereste a szemével.


Scarver azonban nem engedte ki, és a korábban az edzőteremben felkapott fémrúddal kétszer úgy fejbevágta, hogy ott a helyszínen betört a koponyája és meghalt. Ezután megkereste Andersont, és vele is ugyanígy végzett. A Dahmer gyilkosságról még ennyit mondott: szerinte nem véletlen, hogy felügyelet nélkül kettesben maradt vele aznap.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában