Ország-világ

2016.06.21. 13:11

Halott csecsemőt találtak a Rákos-patakban

Csecsemő holttestét találták meg a rendőrök a Rákos-patakban Isaszegnél szombaton a kora esti órákban. A sűrű nádas borította helyszínt hamar ellepték a rendőrök, egész éjszaka vizsgálták a patak körüli bozótos területet.

– Egyszer csak azt vettük észre, hogy egymás után érkeznek a szirénázó autók. Mindenkit kikérdeztek a környéken, az élettársamtól azt próbálták megtudni, hogy nem voltam-e terhes – mondta el egy környéken élő nő. – Engem külön hallgattak ki. Tőlem viszont már azt próbálták megtudni, hogy ismerek-e isaszegi kismamát, aki várandós lehetett az utóbbi időben – meséli.


A helyieket sokkolta a rejtélyes csecsemőhalál, egy emberként találgatják, ki lehet az anya, aki ilyen borzasztó módon válik meg a gyermekétől - írja a BorsOnline.


– Az egyik vendég bejött vasárnap délelőtt és kérdezte, hallottam-e, hogy egy halott babát találtak a nádasban – mesélte egy helyi ivó tulajdonosa a Borsnak. – Teljesen megdöbbentem, ki tesz ma ilyet?


 

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában