Ország-világ

2016.04.28. 11:39

Apja szerint bedrogozták a keszthelyi tinit, mielőtt megerőszakolták

Megszólalt a Borsnak a Keszthelyen megerőszakolt, 17 éves gimnazista édesapja. A férfi szerint lánya poharába drogot csempészhettek, ezért nem emlékszik semmire. A tini a Facebookon azt üzeni: most csak békére vágyi

Érhet-e nagyobb sokk egy szülőt annál, mint amikor éjnek évadján telefonon arról értesítik: a lánya súlyos bűncselekmény áldozatává vált. Ezeket a szörnyű pillanatokat élte át a Keszthelyen megerőszakolt lány édesapja, aki őszintén beszélt lapunknak keserűségéről - írja a BorsOnline.


– Még nem kaptuk meg az orvosszakértői jelentést, így egyelőre semmiben sem lehetünk biztosak. Még most is reménykedem, hogy nem történt meg az erőszak. A lányom minden­esetre semmire sem emlékszik – magyarázta megtörten a férfi, aki kérte, hogy nevét ne írjuk le, az eset óta így is sokan zaklatják üzeneteikkel a családot.

– Furcsán működnek a dolgok, a kórházban a lányommal úgy bántak, mint valami bűnözővel. Az emberek hajlamosak úgy ítélkezni, hogy fogalmuk sincs semmiről. Pénteken a sógornőmmel és egy másik ismerőssel engedtem el a lányunkat a Viviera Beach nyitóbulijára. Amikor kimentek a vécére, valaki drogot tett a lányom italába. Szerintem már egy ideje figyelhették a támadói, és amikor elhagyták az asztalukat, akkor léptek akció­ba.


Nem tudok másra gondolni, csak így történhetett, hogy nem sokkal később már teljesen ki­ütött állapotban volt. Nem igaz, hogy szeretkezni ment az őt védelmező sráccal a strand egy eldugott részére. Miután rosszul lett, levegőzni indult az ismerősével, a szórakozóhelytől nem messze, egy csúszdánál beszélgettek, amikor a három férfi meglepte őket. Én arról sem tudok, hogy a lányomat a támadói lefotózták, az is igaz, hogy a rendőrség még nem közölt velünk túl sok részletet – magyarázta a Borsnak az apa.


17 éves lánynak elege van az elmúlt napok eseményei­ből. Hétfőn este így üzent a Facebookon: „Emberek! Legyetek már egy kicsit tekin­tettel, és hagyjatok minket békén, ne írkáljatok! Mindenki foglalkozzon magával! Köszönöm!"


Mint arról a Bors beszámolt: a gyanú szerint a 27 éves B. Péter erőszakolta meg a tinit, két barátja, a 21 éves B. József és a vele egykorú B. László bűnsegédként szerepel. A lány barátját megverték, a fiú elfutott segítségért, a rendőrök a helyszínen elfogták a három gyanúsí­tottat.

Állítólag a támadója lefotózta a tinit, de erről édesapjának nincs tudomása. © AFP/Illusztráció

Borsonline.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában