Ország-világ

2016.01.09. 12:18

Feljelentést tett az Együtt a betelepítési kvóta elleni kampány miatt

Nagy nyilvánosság előtt elkövetett közösség elleni uszítás gyanúja miatt feljelentést tett ismeretlen tettes ellen az Együtt elnöke.

[namelink name="Szigetvári Viktor"] szerint "A kormány nemet mond a kötelező betelepítési kvótára" szlogennel fémjelzett kormányzati kampány kimeríti e bűncselekmény tényállását.

Az Együtt - a Korszakváltók Pártja az MTI-hez szombaton eljuttatott közleménye szerint a Fidesz-KDNP-kormány az idegennek nyilvánított, az országba érkező migránsokkal azonosítható csoportot olyan közösségnek állítja be, amely veszélyezteti a magyar polgárok kultúráját, életformáját, szokásait és hagyományait. Róluk azt állítja, hogy nem tartják tiszteletben a magyar törvényeket és nem akarnak osztozni közösségi értékekben.

"Ezek a kijelentések nyilvánvalóan hamisak, hazug általánosításokon alapszanak, és alkalmasak arra, hogy az azokat megismerőkben ellenérzések, indulatok ébredjenek" - tették hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában