Ország-világ

2015.05.07. 18:24

Közkívánatra: Kisalföld pápai kiadás!


Kedves Olvasóink!

A Kisalföld, Magyarország legnagyobb példányszámú és leggazdagabb tartalmi kínálatú regionális napilapja új szolgáltatásként áprilistól naponta pápai kiadással is megjelenik.

Pápáról sokan járnak Győrbe dolgozni, vásárolni, szórakozni, sok pápait kötnek rokoni, baráti, üzleti, érzelmi szálak Győr-Moson-Sopron megyéhez. A Kisalföld napilap nem lehet teljes anélkül, hogy ne szóljon a pápaiakhoz, ne szolgálja az itt élők érdekeit. Ezért az újság naponta önálló pápai címlappal és egy teljes belső, pápai oldallal jelenik meg a pápai tudósítóink közreműködésével. Régi célunkat, vágyunkat tudjuk megvalósítani ezzel, hiszen a pápaiak fontosak nekünk.
A húsz-huszonnyolc oldalas alapújság mellett öt különféle, saját készítésű minőségi magazint kap minden olvasónk: TV magazin hetente 32 oldalon, 50 csatorna kínálatával, Lilla (női) magazin (24-32 oldal) és Lakás Kert magazin (24-32 oldal) keddenként egymást váltva, illetve Gasztro (24 oldal) és Rejtvény magazin (24 oldal) szerdai váltásban. Ez azt jelenti, hogy egyetlen napilap áráért gazdag csomagot adunk Önnek, amelyben az újság mellett a legnépszerűbb magazintípusokból találhat válogatást.

Pápáról az elmúlt időszakban sokan jelezték felénk, hogy kedvelik a család napilapját, és ha több helyi hírt találhatnának benne, nem maradna hiányérzetük. Önök kérték, mi teljesítjük. Áprilistól a Kisalföld első és nyolcadik oldala minden nap csak Önöknek szól, és bízunk benne, hogy a többi oldalon is sok hasznos, érdekes információt találnak.

Április 7-től egy héten át, különböző területi megosztásban, minden pápai háztartásba eljuttattuk a Kisalföldet a teljes, kétheti magazinkínálattal együtt. A vaszari és takácsi lakosok sem maradnak Kisalföld nélkül: május 11-től egy hétig kereshetik a napilapot postaládájukban. Reméljük, az időszak végén mind többen gondolják úgy, hogy ez a lap igazán megéri az árát, és előfizetnek a Kisalföld pápai kiadására. Mi azon leszünk, hogy érdekes, nélkülözhetetlen, lokálpatrióta újságot vigyünk házhoz Önöknek. Szeretnénk kiérdemelni a bizalmukat.

A lapcsalád megismerése után most szeretnénk felhívni figyelmüket egy rendkívül különleges ajánlatra:

Amennyiben megtetszett, megszerette lapunkat és szeretné minden nap otthonába kapni a Kisalföld pápai kiadását és színes magazinjainkat, fizessen elő a napilapunkra.

Most egy éves előfizetés esetén egy 14.000 Ft értékű, 2 garnitúra paplan-párna szettel lepjük meg Önöket, 6 havi előfizetési konstrukció esetén pedig egy 7.000 Ft értékű garnitúra lehet az Önöké.1 garnitúra szett 135 x 200 cm-es TERMOPAPLANT (850 g) és 50 x 70 cm-es PÁRNÁT ( 750 g) tartalmaz.

A termék mosógépben mosható, kötött kelmeborítású, poliészter töltettel.

A paplanok és párnák ultrakönnyű poliészter szállal vannak töltve, amely különleges pehelyérzetet nyújt a felhasználónak. A poliészter magas hő megtartást biztosít, ezért a testet bármilyen időjárási viszonyok között kényelmesen melegen tartja. A poliészterrel töltött paplanok allergiamentes környezetet biztosítanak és moshatóak. Gyerekeknek is ajánlott, mivel közömbösíti az atka által okozott káros hatásokat.

Milyen további előnyökkel jár a Kisalföld-előfizetés?

• Elég havonta fizetni az előfizetési díjat (3.295 Ft/hó).

• Hétfőtől szombatig mindennap a reggeli órákban otthonukba kapják az újságot.

• A napilap mellett minden pénteken kapja a HETI TV magazint.

• Kéthetente keddenként női magazinunkat, a LILLÁT.

• Kéthetente keddenként LAKÁS ÉS KERT magazinunkat.

• Kéthetente szerdánként GASZTRO magazinunkat.

• Kéthetente szerdánként REJTVÉNY magazinunkat.

• Folyamatos, egy éves előfizetésnél automatikusan az Önöké a Hűségkártya, amellyel országszerte több min 1.000 EDC (Euro Discont Club) logóval ellátott üzletben kedvezményesen vásárolhatnak, a többi között az EDC-bel partneri kapcsolatban lévő AGIP-kútnál kedvezményesen tankolhatnak.


Tisztelettel:
Nyerges Csaba főszerkesztőBővebb információ és előfizetés:

Tel.: 06-96/504-504

E-mail: [email protected]Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában