Ország-világ

2014.12.22. 14:26

Életet mentett egy Főtaxis fuvarmegtagadással, ma kitüntették

"Minden rendben van? Nem kellene inkább orvoshoz mennünk?" - kérdezte Gráf István Főtaxis, az utasát, akin látta, hogy rosszul érezi magát.

"Minden rendben van? Nem kellene inkább orvoshoz mennünk?" - kérdezte Gráf István Főtaxis, az utasát, akin látta, hogy rosszul érezi magát. A hölgy hevesen tiltakozott, mondván, hogy minden rendben lesz, csak gyorsan érjenek haza. A Főtaxis azonban saját belátása szerint döntött, és 2 perc múlva már az orvosi ügyeleten voltak. István várt egy darabig, hogy folytassák útjukat, de a történet másként alakult. Az orvosi ügyeleten életmentő beavatkozást hajtottak végre, az akarata ellenére beszállított utason.

A Főtaxi Kerepesi úti székházában, a mai napon, Szunomár Tibor vezérigazgató tüntette ki azokat a Főtaxisokat, akiket a közelmúltban az utasok, pozitív visszajelzéssel illetek. A díjazottak az alapító, Haltenberger Samu arcképével és a régi székház képével szimbolizált emlékérmet vettek át. Az életmentő Főtaxis, Gráf István plusz jutalma, két főre szóló hétvégi pihenés, egy wellness szállodában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában