Ország-világ

2014.11.19. 12:47

Lemondott már Vida Ildikó?

Nem volt jó ötlet ma ügyeket intézni a a NAV Dob utcai székházának ügyfélszolgálatán, egy Facebook-csoport ugyanis országos akciót hirdetett meg. Az aktivisták sorszámot húztak, egyenként odamentek az ablakokhoz, majd feltették a kérdést: lemondott-e már a NAV elnöke.

munkatársunktól

Nem volt jó ötlet ma ügyeket intézni a NAV Dob utcai székházának ügyfélszolgálatán, a 100 milliárdan a tisztességes adózásért Facebook csoport ugyanis mára szervezte a megmozdulást. Arra kérték az embereket, nyüzsögjenek a NAV irodáknál, égjenek a telefonvonalak! Tegyék fel a fontos kérdést: lemondott már [namelink name="Vida Ildikó"]?

"A kormánynak mindegy, hogy hányszor megyünk ki az utcára tízezrével. Továbbra is cinikusan röhögnek az arcunkba.

Aki a NAV-ot támadja, az az egészségügyet és az oktatást veszélyezteti - mondja a miniszter, aki nem volt képes egy év alatt arra, hogy érdemben átvilágítsa az adóhatóságot, és az által benyújtott költségvetésben rekord alacsony az oktatásra és az egészségügyre fordítandó források aránya.

Nem tudjuk fejet leszegve elviselni tovább ezeket az arcátlanságokat, és már gunyorosan sem lehet rajtuk röhögni. A tömeg szelíd erejéből nem értenek. A tettek ideje jött el" - írták felhívásukban.


Fél 12 után pár perccel végre csipogott az ügyfélhívó, de mielőtt az első aktivista odamehetett volna az ablakhoz, az ügyintéző veszekedni kezdett a sajtósokkal. Addig nem volt hajlandó fogadni az ügyfelet, amíg azok nem ültek vissza a helyükre, így csak négyszemközt lehetett vele beszélgetni - írja az Origo.

Kérdésükre mindannyian ugyanazt a választ kapták: érdeklődjenek a NAV sajtóosztályán.

Azt, hogy Vida lemondott-e már, a lemondottemar.hu oldalon is ellenőrizheti.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában