Ország-világ

2014.11.11. 19:14

Fidesz: a baloldal ismét le akarja járatni Magyarországot

A DK európai uniós képviselői azt kezdeményezik, hogy az Európai Csalás Elleni Hivatal világítsa át a NAV-ot.

A Fidesz felszólítja a baloldalt, hogy "ne szaladgáljon Brüsszelbe saját országát elárulni".

A Fidesz MTI-hez kedden eljuttatott közleményében a Demokratikus Koalíció közlésére reagált. Az ellenzéki párt európai uniós képviselői azt kezdeményezik Brüsszelben, hogy az Európai Csalás Elleni Hivatal (OLAF) világítsa át a Nemzeti Adó- és Vámhivatalt.

A Fidesz azt írta: a baloldal, élén Gyurcsány Ferenccel, most éppen a magyar családokat és vállalkozásokat megillető uniós forrásokat akarja veszélybe sodorni Magyarország lejáratásával.

A közlemény szerint "a bukott baloldalnak ideje lenne tudomásul venni, hogy a magyar emberek nem kérnek többet abból a Gyurcsány Ferencből és bandájából, akinek kormányzása minden idők legkorruptabb korszakát jelentette Magyarországon".

A Fidesz felszólítja a baloldalt, hogy "ne Brüsszelbe szaladgáljon saját országát elárulni", inkább használja arra "nyilvánvalóan jó külföldi kapcsolatait", hogy az Amerikai Egyesült Államok olyan nagykövetet küldjön Magyarországra egy ideiglenes ügyvivő helyett, aki kellő súllyal, kellő megalapozottsággal tudja képviselni Magyarországon az USA érdekeit.

Ezek is érdekelhetik