Ország-világ

2014.05.08. 12:29

MSZP: fejezzék be Molnár Zsolt támadását!

Szanyi Tibor szerint a kogolt vádaskodás súlyosan veszélyezteti az ország nemzetbiztonsági érdekeit.

[namelink name="Szanyi Tibor"], az MSZP európai parlamenti (EP-) listavezetője arra szólítja fel az érintett politikai erőket, hogy haladéktalanul fejezzék be a szocialista Molnár Zsoltnak, az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottsági elnökének támadását.

Az ellenzéki politikus véleménye szerint annál több kihívás éri Európa biztonsági kereteit, mintsem bármely tagország megengedhetné magának saját belső nemzetbiztonsága gyengítését. A [namelink name="Molnár Zsolt"] elleni "koholt vádaskodás" pedig súlyosan veszélyezteti az ország nemzetbiztonsági érdekeit - értékelte.

Szanyi Tibor elfogadhatatlannak tartja, hogy a magyar államfő szerbiai magyar vendégét, [namelink name="Pásztor István"]t, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökét a magyar rendőrség szeme láttára kamerák kereszttűzében fizikai atrocitás érje a magyar parlament épülete előtt, ami után a Jobbik egykori képviselője, [namelink name="Gaudi-Nagy Tamás"] még lámpavassal is fenyegessen.

Szanyi Tibor szerint [namelink name="Orbán Viktor"] nemcsak a magyarokat képtelen megvédeni más magyarokkal szemben, hanem olajat is öntött a tűzre azzal, hogy az általa vezetett kormánypárttal megszavaztatta [namelink name="Sneider Tamás"], "egy rasszista erőszakért jogerősen elítélt jobbikos figura parlamenti alelnökké választását".

Szanyi Tibor szerint a "Fidesz és csatlósai" ezt a szégyent akarják eltakarni a vádaskodással. Ezért a szocialista politikus felszólította az összes érintett magyar politikai erőt, hogy haladéktalanul fejezzék be Molnár Zsolt támadását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában