Openhouse

2009.05.22. 18:19

Az első ingatlanos bejegyzésem

Az ingatlanpiac a feje tetejére állt! Hallani szocpol eltörlésről, kedvezményes hitel eltörléséről, vagyonadóról. Sokan kérdezgetik tőlünk, hogy mi lesz most, merre megy a piac, mit érdemes most lépni, venni, eladni, vagy netán kivárni a "jobb időket"?

 

 Egy alapszabályt mindig érdemes észben tartanunk. Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra! Az idő mindig pénz és minél többet várunk, annál biztosabb, hogy nem fogunk jól járni. 

Aki új építésű ingatlanban gondolkodik, annak a szocpol eltörlése és az ÁFA-emelés előtt érdemes belevágnia az ingatlan megvásárlásába. Arra viszont szeretném felhívni a figyelmet, hogy senki ne várja meg a legutolsó időpontot, mert az ügyintézés heteket is igénybe vehet és lecsúszhatunk arról a pár millió forintról, ami bizony sokaknak az utolsó lehetőséget jelentheti, hogy mostanában szép új lakásba költözzön.  

Az építési vállalkozók is bíztatnak mindenkit arra, hogy éljünk a szocpol lehetőségével, amit 2009. június 30-án határozatlan időre felfüggesztenek. Az erkölcsi támogatás mellett egyedi akciókkal, ajándékokkal is próbálják támogatni a vásárlási szándékot!

A Royal Parkváros például egy fél karátos gyémánttal kedveskedik a leendő vásárlóknak. A Győr Szívében, a Babits Mihály utcában épülő Primusz Projekt beruházója az új lakás vásárlójának felajánlott egy 200 000 Ft értékű görögországi nyaralást a lakásvásárlás fáradalmainak kipihenésére.

Van olyan beruházó, aki a gyors döntést térköves gépkocsibeállóval jutalmazza, de az ingyen tárolóval és a közmű hozzájárulás elengedésével is kedvezményt kívánnak nyújtani az új otthon megvásárlásához.

 

Ha bármilyen kérdésetek van, akkor itt is válaszolok a hozzászólásokra, de írhattok a

[email protected] e-mail címre is!

 

Ha ingatlan kerestek ajánlom a www.oh.hu oldalt, most megújult!

 

Várok téma javaslatokat és felvetéseket is, a legjobb tudásom szerint fogok válaszolni! 

 

 

Üdvözlettel: Molnár Kristóf

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!