eredmény

2020.08.30. 08:30

Novak Djokovic nyerte a New Yorkba áthelyezett keménypályás tenisztornát

A 33 éves szerb játékos idei 23. meccsén a 23. sikerét aratta, s ezzel pályafutása 80. tornagyőzelmét ünnepelhette.

New York, 2020. augusztus 29. A győztes szerb Novak Djokovic megcsókolja a bajnoki trófeát az eredményhirdetésen, miután 1:6, 6:3, 6:4 arányban legyőzte a kanadai Milos Raonicot a Cincinnatiből New Yorkba áthelyezett keménypályás tenisztorna férfi versenyének döntőjében, a New York állambeli Flushing Meadows-ban 2020. augusztus 29-én. MTI/AP/Frank Franklin II

Forrás: MTI/AP

Fotó: Frank Franklin II

A világelső Novak Djokovic nyerte a férfi versenyt a Cincinnatiből New Yorkba áthelyezett keménypályás tenisztornán.

A szerb játékos azzal a kanadai Milos Raoniccsal csapott össze a szombati fináléban, akit eddigi tíz találkozójukon mindig legyőzött. Ehhez képest az észak-amerikai rivális nyerte az első szettet, mégpedig nagyon magabiztosan, mindössze 31 perc alatt.

A folytatásban aztán Djokovic jobban összpontosítva egyenlített, majd a döntő játszmában – bár ebben is 2:0-s hátrányba került – a maga javára fordította a mérkőzést, amely 2 óra 2 percig tartott.

A 33 éves Djokovic idei 23. meccsén a 23. sikerét aratta, s ezzel pályafutása 80. tornagyőzelmét ünnepelhette.

Eredmények:

döntők:

férfiak (4,7 millió dollár összdíjazás):

Djokovic (szerb, 1.)-Raonic (kanadai) 1:6, 6:3, 6:4

korábban:

nők (1,9 millió dollár összdíjazás):

Azarenka (fehérorosz)-Oszaka (japán, 4.) – játék nélkül

Forrás: MTI

Borítókép: A győztes szerb Novak Djokovic megcsókolja a bajnoki trófeát az eredményhirdetésen, miután 1:6, 6:3, 6:4 arányban legyőzte a kanadai Milos Raonicot a Cincinnatiből New Yorkba áthelyezett keménypályás tenisztorna férfi versenyének döntőjében, a New York állambeli Flushing Meadows-ban 2020. augusztus 29-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában