Új karrier

2022.04.19. 09:56

Golfozóként folytatja a volt világelső teniszező, Ashleigh Barty

A 25 éves ausztrál játékos márciusban, teljesen váratlanul jelentette be visszavonulását.

A volt világelső teniszező, Ashleigh Barty is résztvevője lesz annak a bemutató golftorna-sorozatnak, amelyben a sport világának 24 híressége ragad ütőt.

A 25 éves ausztrál játékos márciusban, teljesen váratlanul jelentette be visszavonulását, s már akkor arról lehetett hallani, hogy esetleg a golfpályán kezd új karrierbe.

A háromszoros Grand Slam-győztes Barty az Egyesült Államok-A világ többi része párharcban utóbbi együttest erősíti majd. Mindkét csapatnak major-győztes golfozó lesz a kapitánya, az amerikainak Fred Couples, a másiknak pedig a dél-afrikai Ernie Els.

Az Icons Series nevű sorozat első versenyét júniusban rendezik New Jerseyben, majd a tervek szerint európai, ázsiai és ausztráliai viadalok következnek.

Bartyn kívül olyan hírességek szerepelnek majd a versenyeken, mint Josep Guardiola, Harry Kane, Michael Phelps, Canelo Alvarez, Oscar De La Hoya vagy Ben Roethlisberger.

Borítóképünkön Ashleigh Barty. Fotó: MTI/EPA-AAP/Jono Searle

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában